Damer

Damegruppen 2018

Kjære golfglade damer i Grini golfklubb!
Vinteren var hard i år, men nå er vi straks i gang med sesongen: Banen åpner for ordinært spill 15. mai.
* Damegruppens tirsdagsturneringer  starter da opp 15. mai kl 17.
 Oversikt  over tirsdagsturneringene er lagt inn her på damegruppens nettside, med mulighet for direkte kopling til påmelding i golfbox.

* Turneringsprogrammet 2018 for Grini golfklubb ligger under klubbfanen Turneringer. Her er det mye moro i vente for de turneringslystne, så sett av datoer allerede!

* To turneringer det er særlig viktig for damegruppen å støtte opp om og delta i, så meld dere på i Golfbox:

• Søndag 3. juni: Pink Cup - til inntekt for brystkreftsaken.  9- eller 18-hulls turnering.
    Her håper vi alle tar med seg alle som kan svinge en golfkølle, slik at vi blir riktig  mange!
  • Tirsdag 26. juni: Naboturneringen - Grinis golfdamer inviterer damene fra Oslo GK, Haga   GK og Bærum GK.
* Invitasjoner til åpne turnerninger vi kan melde oss på, legges ut på nettsiden, se høyre meny.

* Har du husket å registrere deg på Grinis nettsider? Da vil du få varsel om alle nyheter.

Har du spørsmål eller noe du vil ha sagt til oss, ta kontakt med noen i Damekomiteen. Oppdatert kontaktinformasjon til leder og medlemmer finner du under KONTAKTER på nettsiden. Vi gleder oss til en aktiv sesong sammen!
Hilsen Damekomiteen v/Trine Grønn