Damer

Damegruppen 2017

GOLFSESONGEN 2017
Vi ønsker alle damer som er medlem av Grini Golfklubb velkommen til Damegruppen med rundt  60 aktive deltagere.

Hver tirsdag ettermiddag i vår- og høst-sesongen arrangerer vi turneringer, av forskjellig typer, over 9 hull bortsett fra en 18-hulls turnering den 6.juni.
Startkontingenten er kr. 60 og hver turnering avsluttes med premieutdeling og sosialt samvær.

Tirsdag 2. mai starter vi sesongen med en Texas scramble turnering.  Oversikt over alle turneringene finner dere på Damesidene.

Gruppen ledes av Damekomiteen - Navn og kontaktinformasjon finner du under Menyen til høyre under Kontaktpersoner.

Ved siden av tirsdagsturneringene arrangerer vi i år tur til Sverige fra 5.-7.mai og dagstur til Borre golfklubb i juli måned.

Vi vil også i år arrangere en Match-Play konkurranse.

På våren har vi en felles turnering med herregruppen, gjerne med middag etterpå.

Proen vår, Jørn Johnsen, arrangerer kurs tilpasset spillernes behov og ønsker.

Ønsker du å delta på våre turneringer eller har spørsmål, så ta kontakt med en av oss i Damekomiteen.
Alle våre turneringer legges inn i Golfbox før sesongen starter så du kan gå direkte inn og melde deg på, eller hvis du trenger hjelp så ta kontakt.

Velkommen til golfsesongen 2017.