Damer

Damegruppen 2018

Kjære golfglade damer i Grini golfklubb!                                       
Vinteren er fantastisk i år, men det er likevel lov å drømme om vår! For Damekomiteen i Grini golfklubb er planleggingen av sesong 2018 godt i gang. Litt info per 1.3.18:

Turneringsprogrammet 2018 for Grini golfklubb er nå lagt ut på nettsiden. Her er det mye moro i vente for de turneringslystne, så sett av datoer allerede!

Damegruppen fortsetter med sine tirsdagsturneringer, og oversikt over disse kommer på damegruppens nettside med mulighet for direkte kopling til påmelding i golfbox.

 

I tillegg har Damegruppen ansvaret for topp gjennomføring av to herlige turneringer i år:

  • Søndag 3. juni: Pink Cup - til inntekt for brystkreftsaken.  9- eller 18-hulls turnering.
    Her håper vi alle tar med seg alle som kan svinge en golfkølle, slik at vi blir riktig  mange!
  • Tirsdag 26. juni: Naboturneringen - Grinis golfdamer inviterer damene fra Oslo GK, Haga   GK og Bærum GK.

Damekomiteen vil om kort tid sende ut en enkel spørreundersøkelse til alle damer som er registrert som medlemmer i Grini GK i 2018. Målet er å finne ut hvem vi er, hva vi ønsker ut av vårt medlemskap, hva klubben og komiteene kan bidra med for at vi skal ha det bra på Grini, og også hva vi evt. selv kunne tenke oss å bidra med.

Vi håper dere alle vil ta dere tid til å svare. Mange svar vil gi oss et godt grunnlag for den videre planleggingen av det gode liv på Grini, for alle varianter og nivåer av spillere.

 
Har du spørsmål eller noe du vil ha sagt til oss, ta kontakt med noen i Damekomiteen. Oppdatert kontaktinfo til leder og medlemmer finner du via sidemenyen på nettsiden vår.
Vi gleder oss til en aktiv sesong sammen!
Hilsen Damekomiteen v/Trine Grønn