Gjester

Booking

For booking  - gå inn på Golfbox  øverst på siden.

Booking-telefonen er betjent alle dager fra kl 08.30 - 15.00. Telefon: 67 16 70 85.

Medlemmer kan booke 4 dager før ønsket spilletid
Juniorer kan booke 2 dager før ønsket spilletid
Øvrige kan booke 2 dager før ønsket spilletid
Sponsorer har egne avtaler

Spill utenom åpningstid

Book alltid starttid – enten hjemmefra eller på verandaen. Medbring alltid kvittering på banen! Det gjelder alle som skal ut; Medlemmer, greenfee og sponsorer!

Får du ikke ut kvittering har du ikke registrert deg riktig. Prøv igjen!

Vi har bankterminal ute på verandaen - er du greenfeegjest kan du benytte denne! Husk å medbringe kort. Alternativt kan Vipps benyttet. (Søk opp Grini Golfklubb).

Før kl 08.30, har greenkeepere fortrinn på banen! Greener vil være ferdig klippet til kl 8.30. Hold alltid 10 minutters avstand til ballen foran, særlig om morgenen så rekker våre greenkeepere å klippe innimellom og dere slipper å vente. Dette ivaretar også sikkerheten for våre banearbeidere – og øvrige i flighten foran.

Internettbooking
Alle som skal spille på banen må booke seg inn som seg selv. Dette gjelder også sponsorer. Mangler du koder for booking får du dette i din hjemmeklubb.
Har dere problemer med å få booket - ring bookingtelefonen på 67 16 70 85.

18 hull
Dersom du skal spille 18 hull må du booke 2 utslagstider. Beregn 2,5 timer i mellom. Da er du sikker på at du når rundt, og kanskje får du også tid til en kaffekopp mellom rundene!

Proshopens åpningstider

Mandag -torsdag   kl 08.30 – 20.00
Fredag                          kl 08.30 – 19.00.
Lørdag                          kl 08.30  - 18.00
Søndag                         kl 08.30 – 19.00

Avbestilling
Avbestilling av spilletid må skje innen kl 12.00 samme dag, (ved ettermiddagsspill) eller senest 2 timer før utslagstid ellers på dagen.
No-show blir registrert og du vil bli fakturert via din hjemmeklubb.

Greenfeepriser finner du  i menyen til høyre.

Kontroll på banen utenom åpningstid
Våre Golfverter vil ha daglige morgenkontroller- og kveldskontroller på banen spesielt utenom åpningstiden. Går man ut på banen uten å ha registrert seg eller ikke har betalt, har våre Golverter anledning til å beslaglegge NGF kortet til betaling foreligger, samt at man kan bli bedt om å forlate banen. Advarsel vil også bli sendt til vedkommendes hjemmeklubb.

Det er ikke tillatt med bruk av mobil på banen, men oppstår det en uheldig situasjon, er det tillatt å benytte mobil til å ringe 113, samt kontakte klubbens proshop/evt. varsle andre som kan tilkalle hjelp.

ALLE MÅ MEDBRINGE KVITTERING PÅ BANEN - ENTEN DE LOGGER SEG PÅ UTE ELLER INNE - FÅR DU IKKE KVITTERING HAR DU IKKE GJORT DET RIKTIG - HENVEND DEG DA I PROSHOPEN - FØR DU GÅR UT, ELLERS HAR DU IKKE GYLDIG BEVIS.

Grønt kort spillere
Alle med hcp 54 – 36 anmodes om å spille fra "utslag 23" - merket med blå teer på banen.
HCP-krav på banen er minimum 54 i hcp.

Velkommen til oss!

Grini Golfklubb