Golf Academy

PGA Professional
Hovedtrener

TrackMan Master

Grini Golf Academy tilbyr tilpasset golfinstruksjon for spillere på alle nivåer, og legger til rette for et godt mestrings- og utviklingsmiljø for alle medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer. Vi legger til rette for en bred og aktiv juniorgruppe med tilknytning til lokalmiljøet.

Påmelding til kurs og gruppetrening finner du på sidene i menyen til høyre. Bestilling av protime gjør du på din egen Golfbox side.

VEIEN TIL GOLF
Kurs over to dager (lørdag og søndag) for de som vil begynne å spill golf der vi kombinerer teori og praksis. Vi har hovedfokus på grunnleggende golfteknikk  og legger opp kurset med mål om at du skal bli trygg nok til å spille på banen rett etter kurset er ferdig.
Kun 1300,- for 12t helgekurs, inkl kursmateriell, utstry og treningsballer.

MEDLEMSTRENING
Treningen vil dekke det viktigste innen teknikk og treningsmetoder for sving, nærspill og putting for at du skal få mest mulig utbytte av egentrening og blir motivert til å trene mer. Treningen er spredt utover sesongen for at du skal få mulighet til å trene på øvelsene og få erfaring på banen. Det vil være forskjellig tema hver uke, og treningene vil dekke alle deler av spillet.

PROTIMER
Protimer er individuell instruksjon som gir deg den beste muligheten til å bli en bedre spiller ved å utvikle spilleforståelse, strategi, teknikk og ferdigheter. Du får et tilpasset treningsopplegg  som er lagt opp etter dine mål og tiden du har til trening og spill. Gleder meg til å samarbeide med deg for å nå dine mål! Informasjon om priser og pakker finner du neders på siden.

Ta kontakt på jorn@grinigolfklubb hvis du ønsker et tilpasset opplegg  med flere timer.

25 min 400,-   1 pers
50 min 800,-   1-2 pers TrackMan inkl
5 hull banespill 1200,- 1,5t 1-2 pers Du må selv bestille starttid
9 hull banespill 2000,- 2,5t 1-3 pers Du må selv bestille starttid