Grini Junior Team

Juniortrening

Grini Junior Team har Jørn Johnsen som hovedtrener.

Jørn har 20 års erfaring som golftrener og er dyktig og hyggelig. Han hjelper deg med å tilrettelegge et tilbud til deg, ut fra dine behov. Vi tilrettelegger for både individuell trening og trening i grupper. Trening på treningsfeltet og på banen.  I tillegg til Hovedtrener har Grini Junior Team hjelpetrenere med NGFs Trener 1. utdanning. Foresatte bidrar etter behov når de kan og vil.

Gruppetrening

Alle juniormedlemmer i klubben tilbys golftrening gjennom hele sesongen. Treningen er lagt opp til å passe alle nivåer og er regulert i aldersgrupper. Hvis treningen for deg passer best utenfor aldersgruppen, er det ikke noe problem. Bare å ta kontakt på jorn@grinigolfklubb.no for mer informasjon eller råd om gruppene.

Junior 60 min 1.750,-   Juniormedlemmer 8-12 år
Junior 120 min  3 500,-   Juniormedlemmer 13-19 år

Individuell trening
Avtal med hovedtrener Jørn Johnsen eller bestill direkte i Golfbox. For klubbens juniormedlemmer er det rabatert pris på individuelle treningstimer med hovedtrener.