Medlem

Bruk skjemaet under om du ønsker medlemskap i Grini Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet.

Viktig:
Før du melder deg inn ber vi deg gjøre deg kjent med klubbens vedtekter. Eventuell utmedling må skje før 31.12 dersom man ikke ønsker å være medlem påfølgende år!
Klikk her for å lese vedtektene
  • Prisene i parentes er årskontingent
  • Hvilken klubb?
    Vil du ha Grini Golfklubb som hjemmeklubb?
    Er dine økonomiske forpliktelser i andre eller tidligere golfklubber oppgjort?:
  • Hei, Vi takker for tilsendt innmeldingsskjema, og ønsker velkommen som medlem i Grini golfklubb. Registreringen tar normalt noen få dager, og du vil etter hvert få tilsendt velkomstbrev med ytterligere informasjon på epost! NB Husk at en eventuell utmelding må skje før 31.12 dersom det ikke ønskes medlemskap for påfølgende år. Er utmelding ikke mottatt før 31.12 er medlemmet forpliktet til å betale årsavgift for kommende år.

Vennligst kryss av under:
       Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
  • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
    to  seks  tre  fire:
  • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.