TEKST MÅ REVIDERES

Alle medlemmer og samarbeidspartnere som spiller på Grini Golfbane skal benytte elektronisk scorekort på banen fra og med ca 15. mai. Det er nå tredje sesong og dette har vært en suksess.

Hvorfor dette kortet?
NGF har kommet med ny hcp bestemmelser; Alle golfspillere må ha 4 hcp tellende runder om de skal beholde sitt etablerte hcp fra år til år. Ellers blir du skrevet opp. Mer info om disse reglene får du på NGF sine nettsider. Mange golfbaner har i dag bookingsystemet Golfbox. Vi også. Men har du bare det systemet må du manuelt etter runden, om du har han hcp tellende runde, føre inn score for hvert eneste hull. Her på Grini Golfbane har vi stor trafikk av både golfspillere som skal ut og golfspillere som kommer inn. Det ville blitt stor kø om alle i tillegg til registrering skulle ha ført sin score etter runden på samme maskin.

Ved bruk av det nye elektroniske scorekortet kan du underveis på golfrunden på små maskiner ute på banen etter hvert hull, trykke din score, og alt lagrer seg i kortet. Når du kommer inn viser du kortet til maskinen på verandaen, og din score lastes opp på skjermen. Du kan så trykke print - så får du ut en fin print av din score fra runden. Så kan du kjøpe en kaffe og en vaffel og kose deg som du pleier med resultatet.... og når du er sikker på at det var sånn runden var, så går du bare bort en gang til før du går hjem og lagrer. Med andre ord, så lenge du ikke lagrer kan du endre score også her etter at du har kommet inn. Ute på banen, om du skulle glemme å skrive score på et hull, så vil du bli oppmerksom på det når du kommer inn. Samtidig kan du underveis trykke på en oversiktsknapp slik at du ser hvordan du ligger an. Du får også opp indeks på neste hull så du vet hvor mange tildelte slag du har, samt at du hele tiden får vite antall akkumulerte slag og antall akkumulerte poeng!

Vi håper og tror du vil like systemet og både synes det er morsomt og effektivt! Alle våre medlemmer benytter dette kortet nå, og medlemmer i ulik alder fra junior til godt over 86 år, kommer inn og sier - Kjempegøy!