Samarbeid med Tyrifjord GK

27 Hulls Klubben 2018 - et meget godt tilbud til deg som vil spille mye golf!

Få full tilgang til 27 hull og 2 baner for et tillegg på kun kr 4375,-

Vi forsetter vårt gode samarbeid med Tyrifjord Golfklubb, og gjør tilbudet enda bedre og mer fleksibelt for våre fullt betalende medlemmer. For en totalsum på kr 9 750,- (vår årsavgift på kr 5.500,- og tillegg på kr 4.375,- = total sum kr. 9.875,-) får du fritt spill på begge baner.

Spill så mange runder du vil, og med med dette tilbudet har du også to muligheter å få akkurat den starttiden du ønsker.

NB! Dette tilbudet har en begrensning på 20 stk og frist for påmelding er 24. mai.

Tyrifjord Golfklubb

Tyrifjord Golfbane er en flott 18 hulls bane i vakker natur, 35 min fra Grini Golfklubb. Du kan gå 9 eller 18 hull. I tillegg til en aktiv seniorgruppe og damegruppe, har Tyrifjord aktiviteter for alle type spillere.

I 2014 ble Tyrifjord kåret av Golferen.no til den beste kundeopplevelse for greenfee gjester i Norge.

Medlemmer av «27 Hulls Klubben» kan bestille starttid på Tyrifjord i Golfbox 7 dager i forveien.

Du kan også delta fritt på klubbenes turneringer med å betale kun startkontigent, bortsett fra KLUBBMESTERSKAPET.

NB! Tilbudet gjelder kun fullt betalende hovedmedlemmer i begge klubber.

Avtalen fornyes ikke automatisk, men gjelder for sesongen 2018.

Førstemann til mølla gjelder. Hiv deg/dere rundt og send mail med påmelding med navn og adresse til post@grinigolfklubb.no