27 Hulls Klubben 2017 - et enda bedre tilbud og nye muligheter.

Få full tilgang til 27 hull og 2 baner for et tillegg på kun kr 4250,-

Vi forsetter vårt gode samarbeid med Tyrifjord Golfklubb, og gjør tilbudet enda bedre og mer fleksibelt for våre fullt betalende medlemmer. For en totalsum på kr 9 750,- (vår årsavgift på kr 5.500,- og tillegg på kr 4.250,- = total sum kr. 9.750,-) får du fritt spill på begge baner.

Spill så mange runder du vil, og med med dette tilbudet har du også to muligheter å få akkurat den starttiden du ønsker.

NB! Dette tilbudet har en begrensning på 20 stk og frist for påmelding er 17. mai.

Nyhet i år: 27 HULLS KLUBBEN - LITE
Fra i år vil vi introdusere en 'lite' versjon av 27 HULLS KLUBBEN. For de som ikke ønsker tilgang til ubegrenset golf på begge baner så kan vi nå tilby 27 HULLS KLUBBEN - LITE. Prisen er kr: 3.000,- og inkluderer 6 stk. 18- hulls runder alle dager bortsett fra lørdag og søndag kl. 9.00-12.00.

NB! tilbudet er foreløpig begrenset til 10 stk og frist for påmelding er 17. mai.

Tyrifjord Golfklubb
Tyrifjord Golfbane er en flott 18 hulls bane i vakker natur, 35 min fra Grini Golfklubb. Du kan gå 9 eller 18 hull. I tillegg til en aktiv seniorgruppe og damegruppe, har Tyrifjord aktiviteter for alle type spillere.

I 2014 ble Tyrifjord kåret av Golferen.no til den beste kundeopplevelse for greenfee gjester i Norge.

Medlemmer av «27 Hulls Klubben» kan bestille starttid på Tyrifjord i Golfbox 7 dager i forveien.

Du kan også delta fritt på klubbenes turneringer med å betale kun startkontigent, bortsett fra KLUBBMESTERSKAPET.

Tilbudet gjelder kun fullt betalende medlemmer i begge klubber.

Avtalen fornyes ikke automatisk, men gjelder for sesongen 2017.

Førstemann til mølla gjelder. Hiv deg/dere rundt og send mail med påmelding med navn og adresse til post@grinigolfklubb.no