Tilbud om medlemskap i 2017.

Kun kr. 7 990

Prisen inkluderer andel/spillerett for kr.590, kr.1 900 i innmeldingsavgift og kr.5 500 for årsavgiften i 2017.

Dette innebærer følgende:
  •  Fullt medlemskap med andel og rett til fritt spill..
  •  Fordelaktig bestilling av starttid – 5 dager før ønsket starttid!
  •  Nærkontakt med bane og pro der du bor – viktig å ha en fast trener
  •  Godt miljø – og vi tilbyr en fadderordning slik at du får hjelp til å komme ut på banen for å spille
  •  Rabatt på greenfee gjennom avtale med Tyrifjord Golfklubb (27-hullsklubben lite)
  •  For et tillegg på kr.4 250  får du spille fritt på 18-hulls banen til Tyrifjord GK
  •  Bladet Norsk Golf
  •  Forsikring i NGF
  • Medlemsfordeler hos våre sammarbeidspartnere

Ta kontakt for mer informasjon på post@grinigolfklubb.no eller fyll ut følgende innmeldingsskjema: http://grinigolfklubb.no/skjema/medlem/1/innmeldingsskjema
Nye medlemmer har høyeste prioritet, og du vil bli innmeldt og klar til spill i løpet av 2 dager!

Litt mer om oss!
Lyst til å bli medlem i Grini Golfklubb – i en klubb der du borJ !
Vi har plass til deg!
9 hull har vært en suksess siden banen ble åpnet i 2002! Vi opplever at våre medlemmer bruker sin bane kanskje mer aktivt enn i andre klubber da vi "bare" har 9 hull. Da har du kanskje tid til å spille både "før og etter "jobb, eller innimellom andre gjøremål. Som vi sier " Grini Golfklubb - for deg som vil ha tid til alt - også golf...!

Du har kanskje hørt at vi har et utrolig hyggelig klubbmiljø - og det stemmer!
Ikke minst er det inkluderende. Her spiller alle med alle på banen, og det er ingen hindring at du ikke kjenner noen. Her får du golfvenner!
Junior, dame- og herre miljøet vårt!
Vi har et yrende juniormiljø, og har nå over 60 juniormedlemmer i trening. Flere av disse trener også innendørs om vinteren.
Damekveldene og herrekveldene henholdsvis tirsdager og onsdager i sesong, har ukentlig over 30 påmeldte. Bli med! Supersosialt og spennende!
Det spilles kun 9 hulls turneringer på ukedagene, så dette får alle tid til å være med på! Stor suksess!!! Innimellom inviterer damene herrene og vise versa. Da hender det vi også spiller 18 hull.

For en seniorgjeng!!!
I tillegg er vi kanskje aller mest kjent for vårt fantastiske seniormiljø som nærmest er et helårlig tilbud for deg som er "pensjonist".
Her spilles det aktivt hele sesongen, samt innendørs fra oktober. Og torsdager i sesong har vi ukentlig over 60 påmeldte! Terskelen er lav for å bli med. Det sosiale har definitivt mest fokus!
Samtidig konkurreres det, både individuelt og på lag. Dette tør alle å bli med på! Det gjelder bare å være «første mann til mølla» for påmelding, for vi har ikke plass til alle ukentlig.

Liker du å reise, kan du reise på golfferier med oss!
Vi arrangerer opptil 5 ulike turer gjennom året, utenlands, Både med store og mindre grupper! Dette er utrolig populært! Ta kontakt med oss om du er interessert i å høre mer om dette!

Oppsigelse av medlemskap
Når tiden er inne og du ikke lenger ønsker å være medlem hos oss, kan du melde deg ut innen 31.12. hvert år. .... Med en gang et nytt år starter så er du forpliktet til å betale  medlemsavgift for det nye året.
Så husk den fristen allerede!

Skulle du ha ytterligere spørsmål om klubben vår, ta kontakt med oss på telefon 67 16 70 80 eller mail:post@grinigolfklubb.no

Så snart vi har registrert deg, vil du motta et velkomstbrev på e-post med mer info om NGF kort, passord for bestilling i Golfbox m.m. Samt en elektronisk faktura på mail. Skulle du ikke motta faktura, ta kontakt med oss.

Velkommen til oss!