Klubbmesterskapet 2017

Publisert: 11. august 2017  av Jan W Dahl  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her kommer informasjon angående årets klubbmesterskap

Høstens vakreste eventyr
Klubbmesterskapet 2017
Arrangeres 26-27 august 2017.

Start begge dager kl. 09:00.

Konkurransen går over 36 hull og det blir i år ikke foretatt noen cut, slik at alle kan spille begge dager.

Det vil i år bli konkurrert i 4 klasser. Dessverre er det få damer under 50 år, så det blir som i fjor bare en dameklasse.
Klassene er:
  1. Damer (13-99 år)
  2. Herrer (13-99 år)
  3. Herrer senior (50-99)
  4. Herrer Junior (13-19 år)
Dette betyr at herrer senior og junior vil konkurrere og kunne få premie i to klasser. For Herrer Senior vil dette gjelde klasse 2 og 3, for Junior Gutter vil dette gjelde klasse 2 og 4.

I tillegg til premier i de ovenfor nevnte klassene vil det også bli premie til beste stableford-resultat i klasse 1 og 2.

Det vil som tidligere også bli gitt premier for Lengste utslag og Nærmest pinnen i klassene 1 og 2.

Premieutdelingene vil bli foretatt rett etter at siste flight har kommet inn på søndag, antatt ca. kl. 17:00 – 17:30.

Vi håper at flest mulig av spillerne også deltar på premieutdelingen. Det vil i år bli foretatt trekning av premier/gaver til de som er tilstede på premieutdelingen.

Startkontingent kr 200,- betales kontant ved registrering. Startkontingenten inkluderer bespisning fra «Kjells grill» på søndag etter innkomst.

For utfyllende bestemmelser se Grini GKs turningsbestemmelser paragraf 12. Link til Turneringsbesstemmelsene trykk HER.

For mer informasjon og påmelding, gå til GOLFBOX