Seniorer

Seniorgruppen 2018

VELKOMMEN til vår store og aktive seniorgruppe. Du er senior etter fylte 50 år.

Gruppens formål er å vedlikeholde golfspillet, golfetiketten og å ha det sosialt og hyggelig tilsammen. Vennskap knyttes både på banen og på verandaen etter runden. Mange synes det mest spennende er loddtrekningen av vin, mens noen er stolte av å vinne premie.

Første seniorturnering for sesongen 2018 er onsdag 16. mai. Deretter spiller vi hver torsdag fra kl.09:00.
Ett unntak er torsdag  14. juni som er flyttet til onsdag 13. juni.

Se turneringsoversikt under Seniorturneringer i menyen til høyre.

PÅMELDING  gjøres gjennom Golfbox.  Siste frist for påmelding er innen kl. 14 to dager før turneringen. Når startlisten er klar, blir den offentliggjort og sendt ut til alle som e-mail. Skulle du ha problemer med påmelding, kan du ringe turneringens aktuelle koordinatorer, som du finner under turneringen i Golfbox. Startkontingent er kr. 60,-.

Golfbiler har ikke klubben mange av. Faktisk bare en til vår disposisjon for øyeblikket. Derfor må du ha legeattest om at du trenger en golfbil.

Den må bestilles i proshopen, og komiteen koordinerer slik at to personer om nødvendig, kan ha glede av den samtidig. Er du heldig og får leie golfbil må medlemmer betale kr 50,- og ikkemedlemmer kr 200,-, for 9 hull.

Vi spiller hele sommeren – inkludert juli måned. Da er det sommergolf med mye gøy.

Premiering. Hver torsdag i sommersesongen deles det ut 1., 2. og 3.premie til dame og herreklassen. Når vi spiller lagturneringer, er det premie til de 2 beste lagene. Dessuten loddes det ut 4 vinflasker. Vil du vinne en flaske, må du være tilstede ved trekningen. Gjennom sesongen telles resultatene for de 8 beste turneringene (Order of Merits). Ved sesongslutt deles det ut 3 premier i hver klasse – det vil si herre- og dameklassen. Order of Merits kan følges opp fortløpende gjennom sesongen i Golfbox under Klubbturneringer.

Seniorkomitèen består av 9 medlemmer, og det er vi som arrangerer turneringene. Du finner oss under kontaktpersoner på seniorsiden. Oversikt over sesongens turneringer i regi av seniorkomiteen finner du under turneringer i menyen til høyre.

Seniorgruppen er stor og livskraftig, men den har plass til mange flere. Vi håper at du også vil være med og trives i den.

VELKOMMEN TIL GOLFSESONGEN 2018