Seniorer

Informasjon NSG

GRINI GOLFKLUBB OG NORSK SENIORGOLF (NSG)

Norsk Seniorgolf (NSG) representerer mannlige og kvinnelige senior golfspillere som er medlemer av klubber tilsluttet Norges Golfforbund.

Er du over 50 år og ønsker å:
- spille konkurranser
- spille på andre baner til hyggelige priser
- sosialt samvær

Da bør du melde deg inn i Norsk Seniorgolf. Ønsker du å vite mer om NSG kan du gå inn på www.seniorgolf.no

• CLASIC TOUR
Turneringstilbud som omfatter over 140 turneringsdager på mer enn 80 forskjellige baner fra Mandal i sør til Stiklestad i nord. Åpent for alle over 50 år som ønsker å konkurrere nasjonalt og internasjonalt.

GRINI GK vil arrangere turnering den 14. juni 2018 ,hvor alle medlemmer kan delta.

• LAGSERIE MATCH
Gjennom sesongen spilles NSG lagserie i matchspill for damelag og mixlag. Hvert lag stiller med 4 spillere fordelt på 2 singel og 1 fourballmatch. Normalt 4 lag pr. avdeling fordelt på 1 og 2 divisjon. Her møter vi naboklubber som f.eks. Bærum,Haga og Asker.

Her har Grini  GK stilt lag i flere sesonger.

For å kunne delta i ovennevnte turneringer må du melde deg inn i Norsk Seniorgolf hvor medlemsavgiften for 2018 er kr. 800.- pr. år.

Når du er medlem har du også et fordelskort hvor du får opptil 50 % rabatt på mange baner i Norge.

Håper du ser denne informasjonen som en spennende utfordring.

Ta kontakt med Tore Gundersen som er Grini's klubbkontakt mot NSG.