Golf Academy

Informasjon - Veien til Golf (uke 21)

Dato:lørdag 23. mai 2020 - kl. 0900
Sted:Grini GK
Start påmelding:5. mars 2020
Slutt påmelding:fredag 22. mai 2020 kl. 12.00   (passert)

Beskrivelse

Golfforbundet har gjort det enklere å begynne med golf. Det er i dag ingen teoretiske eller praktiske ferdighetsprøver som du må bestå. Kravet som stilles i dag er kun at du har gjennomført kurs. Det vil si at alle som gjennomfører dette kurset vil bli godkjent og få utlevert diplom for gjennomført VTG-kurs hos Grini Golfklubb.

Kurset er nå komprimert til å kun vare 4 timer, og med 6 deltagere pluss kursleder. Under følger litt praktisk informasjon rundt kurset og forberedelser før du ankommer.

Oppmøte og betaling
Møt opp ca. 15 minutter før kurset starter. Du skal betale for kurset i Proshopen i klubbhuset om ikke annet er avtalt. Kr. 500,- pr person.
Når dette er gjort, vil du bli tatt godt hånd om derifra.

Klesstil
Kle deg etter været, men kom som det passer deg best. Kurset vil foregå ute.
Du trenger ikke sportsklær, men siden man kommer til å svinge kroppen en del, kan det være behagelig med litt løse klær, samt joggesko eller lignende.

Innmelding
Om du ønsker å spille golf i Norge etter kurset, må du være medlem i en klubb. Du er ikke forpliktet til å melde deg inn her hos oss i Grini GK, men vi ville selvfølgelig satt veldig pris på det.
Siden du skal gjennomføre kurset hos oss, så skal du her få et veldig godt tilbud for sesongen 2020.
Medlemskategori Tilbud 2020 Veiledende pris Besparelse
Hovedmedlem Voksen 5.590,- 7.040,-* 1.450,-
Prøvemedlem 1. år 1.050,- 1.550,- 500,-
Hovedmedlem Junior (13 – 24 år) 2.400,- 2.900,- 500,-
Prøvemedlem går automatisk over til Greenfeemedlemskap neste år om ikke annet er avtalt.
Meld deg gjerne inn allerede nå - https://grinigolfklubb.no/medlem/innmeldingskjema, så registrerer vi deg, justerer riktig pris etter ditt tilbud og sørger for alt er klart med den gang du er ferdig med kurset.
 (NB: Noter i innmeldingen dato du gjennomfører kurset  slik at vi fanger det opp lettere).

Teori
Før selve kurset, skal du ha gjennomført en teoretisk del. Golfforbundet har utviklet et e-læringskurset for oss og alle andre klubber i Norge.
Følg linken https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ og gjennomfør e-læringskurset som er satt opp.
Skulle det være noen som helst problemer, er det bare å ta kontakt med oss i Grini eller Norges Golfforbund (kontaktinformasjon står på siden til linken).

E-læringskurset tar ca. 1 time.

Er det noen som helst andre spørsmål, er det bare å ta kontakt!

Velkommen til kurs!
OBS!
Avbestillingsfrist er senest 48 timer før kurset starter. Dette grunnet meget stor pågang til kursene.
Om ikke oppmøte, vil du bli fakturert for kurset.

Vi trenger minimum 4 personer for å holde kurset, deltakere vil bli kontaktet via den registrerte e-posten senest dagen før dersom vi må avbestille eller gjøre individuelle tilpasninger.