Damer

Sommervarme og netto-turnering tirsdag 14. september

Det var 24 deltakere denne vakre tirsdagskvelden, fordelt med 14 damer i klasse A og 10 i klasse B.
Klasse A spilte slagspill netto: Antall slag brukt på runden, minus eget spillehandicap, og alle hull måtte hulles ut. Klasse B spilte Netto Slaggolf:  Om man ikke er i hullet etter å ha slått 4 slag over hullets par, plukker man opp ballen og fører opp hullets par + 5 som score.

I klasse A gikk Helga Tomasdottir Slørdahl en fenomenal runde på -5, og tok en soleklar 1. plass! På 2. plass, med solide -3, fulgte Camilla Schlyter. På 3.plass, på par, fulgte Inger Fretland: Hun raser ned i hcp for tiden, og posisjonerer seg nå godt også i A-klassen.

I klasse B gjorde Lisbeth Mysen det skarpt nok en gang, og tok 1. plassen på -2. På 2. plass fulgte Ruth Solem med en flott runde, også hun på -2, men med høyere hcp enn Lisbeth. 3. plassen tok Inger Wiig, på solide -1.

Gratulerer til alle!

PS:  Nysgjerrig på status i Orders of Merit i hver av de to klassene,  nå når vi nærmer oss siste tellende turnering søndag 3.10.?
Dere kan følge med på dette i golfbox, HER.

På bildet: Anne Beth Moslet i fint driv på hull 7