Damer

Tirsdagsturnering i trivelig høstvær

Været kan være en utfordring disse siste ukene av høstsesongen, men tirsdag 29. september var vi heldige: Det klarnet opp omtrent da tirsdagsturneringen startet, og temperaturen var mild og ingen vind.  Tidvise solgløtt gjennom regngrå skyer la et mykt lys over banen, og det var godt å gå der ute.
Det var mye vann på banen og fuktig luft, så det var helt klart duket for mindre lengder og rull denne kvelden. Men det ble mye bra spill likevel:
* I A-klassen var det tett i toppen: Lise Norgren vant foran Trine Grønn, begge med  -1, med Grete Cecilie Danielsen på 3.plass like bak, på par.
* I B-klassen var det like jevnt, og her slo Kari Paulsen til, en av våre mange veteraner på banen: Kari vant på -1, foran  Lisbeth Mysen og Hedda Myklebost, begge på par. Vi gratulerer!  Resultatlistene finner man HER.

Annet:
Av smittevernhensyn har damekomiteen nå bestemt at det ikke blir arrangert en egen avslutningskveld i klubblokalene den 13.10.
* Sesongavslutningen legges i stedet til siste turneringsdag, tirsdag 6. oktober: Da blir det lagt opp til et lengre samvær etter turneringen fra ca. 18.30 der vi skal ha premieutdeling for turneringene den 3.10. og den 6.10., for sammenlagtseieren (OoM) for året 2020, og for vinnerne av årets matchplay. Vi skal også feire hvem som ble årets rookie og årets klatrer!
* Så husk å melde dere på par-turneringen Irish Greensome den 6. oktober: skikkelig moro spillerform, og en uhøytidelig sisterunde etter en lang sesong!