Damer

St. Hans-turneringen ble en nydelig avslutningskveld!

Hele 32 spillere meldte seg på til tirsdagsturnering denne vakre St. Hans-kvelden i strålende sol og veldig mange varmegrader! Alle gikk en krevende runde fra utslag 52, og vi hadde også lagt inn konkurranse om longest drive på hull 3 og closest to pin på hull 9 denne gangen. Resultatene var imponerende:
I klasse A spilt de tre beste alle til -3 ut fra eget hcp, og vinner ble Sidel Line Nyquist Langmyhr, fulgt av Gro Hustoft på 2. plass og Marianne Nordli på 3. plass. I klasse B vant Merete Johansen med -2, foran Delores Guggenheim på 2. plass og Ruth Solem på 3. plass.  Se resultatlistene HER. Og longest drive på hull 3 ble vunnet av Marianne Nordli, mens Minna Bernt var closest to pin på hull 9.  Gratulerer til alle!

Alle som ønsket det, ble servert en deilig middagsrett fra Kayses cafe etter innkomst. Tusen takk til Kayse og hans team som leverer kvalitet og gjør det så trivelig å nyte mat og drikke i klubblokalene og på terrassen !

Det summet godt rundt bordene på terrassen etterhvert som flightene kom inn. Etter premieutdeling og vin-trekning var det tid for en åpen runde med mulighet for innspill til damekomiteen. Folket virket fornøyd med turneringsprogrammet, men ønsket at vi i høst også legger inn en lagturnering.

Høstens turneringer vil bli gjort åpne for påmelding fra 6. juli, og vi ønsker alle velkommen til en rolig start tirsdag 4. august.
Til da: RIKTIG GOD SOMMER TIL DERE ALLE - MED OG UTEN GOLF!!
Hilsen  fra damekomiteen: Hanne, Brita, Ann-Mari,  Kirsti, og Trine