Damer

Oppsummering av vårsesongen - Damegruppen

I påvente av at banen skulle åpne på Grini, startet vi sesongen med å arrangere en golftur til Sverige 1. mai helgen. Vi var 16 glade golfdamer som fikk gleden av å spille på både Mjølkerød GK og Fjällbacka GK i friskt, men solrikt vær. Begge rundene ble etterfulgt av middag, premieutdeling og overnatting på Tanumstrand.
Det ble en hyggelig tur, godt administrert av Damekomiteens leder – Elisabeth Engum Hool.

Vi hadde egentlig planlagt turnerings oppstart tirsdag 16. mai, men dette ble utsatt da våren lot vente på seg. Første tirsdagsturnering gikk derfor av stabelen 23. mai med en Texas Scramble runde. De fleste opplever dette som en fin måte å introdusere nye medlemmer i klubben. Her gikk teamet Grete Danielsen og første sesongs spiller Ann-Mari Bjerke av med seieren. Morsomt!

Tirsdag 30. mai spilte vi Stableford. Her var det Kerstin Wollan (A-klassen) og Grete Marie Thorbjørnsen (B-klassen) som gikk til topps.

Tirsdag 6. juni var turneringsformen Netto slaggolf. Her var det Inger Edvinsen (A-klassen) og Hedda Hagemann Myklebost (B-klassen) som gikk av med seieren.

Tirsdag 13. juni spilte vi igjen Stableford. Igjen var det Kerstin Wollan som vant i A-klassen, mens Merete Lie Holen, nytt medlem av damegruppen i år, som vant B-klassen. Gratulerer!

Tirsdag 20. juni avsluttet vi vårsesongen med en 18 hulls Stableford turnering. Her gikk Gro Hustoft av med seieren i A-klassen, mens Anita Næsheim, også nytt medlem av damegruppen i år, som vant B-klassen. Gøy!

Lørdag 24 juni arrangerer Herrekomiteen Våravslutning for dame og herregruppen hvor det spilles 18 hull Salggolf Netto - 11 damer stiller til start, vi ønsker dere lykke til.

Neste som står på agendaen for våre aktive damer, er Naboturneringen. Dette er en morsom turnering, der vi konkurrerer mot damene i naboklubbene Bærum GK, Haga GK og Oslo Golfklubb. Arrangementet går på rundgang, og spilles i år på Oslos Golfklubb tirsdag 27. juni. Her er det hele 32 påmeldte damer fra Grini GK. Herlig!

Parallelt med tirsdagsturneringene spilles det innledende gruppespill i Matchplay. Det er 13 spillere som er med på Matchplay, hvor finale og bronsefinale spilles lørdag 23. september. Damer, herrer og seniorer spiller sine finaler denne dagen, og det vil bli et arrangement rundt dette.

Oppsummert kan vi vel si, at etter en litt sen sesongoppstart, så har turneringene godt som planlagt, med mellom 20 og 32 påmeldte spillere hver gang. Men vi vil gjerne ha med flere!

I Damegruppen, er vi opptatt av at Grini GK skal oppleves som en hyggelig bane å spille, med et inkluderende og hyggelig miljø, og der det er god stemning i flightene. Sammen skal vi hjelpe hverandre med å bli trygge, effektive og lykkelige golfspillere!

Vi ønsker alle en riktig god sommer og velkommen til nye turneringer i august! Vi starter med Lett på tråden, Greensome, lag tirsdag 8. august.