Damer

Gledelig med rekordmange tirsdagsdamer!

I nydelig sensommersol stilte hele 36 golfglade damer til start i dagens turnering! Det er så fint å se at nye medlemmer fra vårsesongen også er klar for en herlig høstsesong, og at vi fortsatt rekrutterer både gamle kjente og flere nye - selv om det nå blir noe kjøligere vær og skygger som blir lenger. Tolker dette som at vi sammen klarer å lage et hyggelig fellesskap rundt det faktum at det er trivelig på Grini, og at det også er moro å konkurrere en smule - både med seg selv fra gang til gang, og med andre!

Spilleform idag var vanlig Stableford. 
På pallen i klasse A:
1.plass: Astri Vårdal Trandum, 21 p
2.plass: Kari Paulsen, 21 p
3.plass: Lizy Hagness

På pallen i klasse B:

1.plass: Grete Koren, 20 p
2.plass: Ann-Mari Strand, 18 p
3.plass: Tone Marie Hagen, 17 p
Resultatene sammenlagt og per klasse for dagens turnering finnes her.

På samme side der resultatene fra dagens turnering står, bak fanen øverst merket Orders of merit, kan dere følge med på hvem som ligger an til å få beste totalresultat sammenlagt etter endt sesong (Damer sammenlagt 2018), og hvem som har skåret lavt på flest hull (Damer Eclectic 2018). Her skjer det endringer til siste turnering, og premiering skjer på avslutningen vår mot slutten av oktober.

Velkommen neste tirsdag! Husk at påmeldingsfristen til alle tirsdager er flyttet til lørdagen før kl 12, og at vi nå nærmer oss makstallet deltakere per gang. Så først til mølla gjelder!
Hilsen Trine