Damer

Vakker kveldssol smiler!

Tirsdag 21. august spilte tirsdagsdamene bruttoslag-turnering. Det er noe å bryne seg på for alle, og godt egnet som oppvarming til klubbmesterskapet for dem som skal delta der.
I nydelig kveldssol kunne vi denne gangen feire flott innsats i begge klasser:
* vinner i klasse A ble Gro Hustoft (42p), fulgt av Inger Edvinsen (44p) og Kerstin Wollan (46p).
* vinner i klasse B ble Ragnhild S. Krogseth (50p), fulgt av Ann-Marie Kjos (56p) og Ann-Mari Strand (56p)
Hele resultatlisten finnes her.

Grini-damer deltar i turneringer både her og der i løpet av sesongen, og noen ganger går det riktig så bra: I turneringen Damenes Runde på Holtsmark 18.8.  vant Gro en overbevisende seier med imponerende 67 slag netto!  Der gjorde også Anne Christine det skarpt med en fin 4.plass med 70 slag.  Vi gratulerer!

Ettersom vi ikke har utsendte reportere alle steder der Grini-damer spiller, vil vi sette stor pris på at noen sender Trine noen ord og gjerne et bilde, dersom Grini-damene har vært med på noe det vil være hyggelig å dele med alle oss andre.

Ses neste tirsdag? Husk påmeldingsfrist LØRDAG kl 12!