Damer

3 køller og putter var høstens første utfordring!

Så er høstsesongen igang! Og endelig fikk Anne Christine ønsket sitt oppfylt om å spille en turnering med bare 3 køller og putter i bagen. 27 damer var klar for denne utfordringen, og klarest av dem alle var nok Delores (bildet): Hun var på reise hjemover langveisfra, og det var ikke sikkert hun ville rekke fram til Grini i tide. Men hun hadde gledet seg sånn til å få prøve denne spilleformen at hun ifølge pålitelige kilder, brukte alle knep for å komme tidsnok, og siste strekket var med drosje! DET kaller vi golfglede og innsatsvilje!

Kvelden var vakker, men lummer - og regnet øste ned over de siste flightene på de siste hullene, altså også på Delores - men ingen sure miner. Tee-steder og fairwayer er så tørre nå at det går ut over spillet, så vi ønsker oss mer regn. Trodde ikke jeg skulle behøve å si det noen gang...

Det var mye bra spill, og flere ble nok overrasket over hvor godt man kunne klare seg over 9 hull med bare fire køller i bagen. Kanskje noe mindre lengde, men mer kontroll?? Etter runden var alle enige om at dette var moro og hadde fungert helt fint.

Resultater:
Klasse A: Anne Christine Ingebretsen (hcp 17,7):  -2
Klasse B: Ruth Solem (hcp 33): -3 

Resultatene  i turneringen følger av beregningen av netto antall slag, som vil si det faktiske antall slag på runden, fratrukket antall tildelte slag. Hele resultatlisten finner du her.

Ses neste tirsdag! Da spiller vi vanlig Stableford.
Husk at påmeldingsfristen til alle tirsdagsturneringer i høst nå er lørdag kl 12. Og alle er åpne for påmelding nå.
Hilsen Trine