Golf Academy

Veien til Golf (VTG)

Grunnet dagens smittesituasjon i kommunen, så kan vi ikke avholde noen kurs. Vi legger ut nye kurs med en gang vi får en bekreftelse på endring i retningslinjene. Vi har ikke venteliste på VTG-kurs. 

Alle som har lyst til å spille golf i Norge, er nødt for å ha gjennomført et Veien Til Golf (VTG) kurs. 

Et VTG-kurs hos Grini Golfklubb skal være mer enn bare et generelt golfkurs. Her møter man som regel en golfklubb for første gang. Her blir man kjent med andre golfspiller. Her får man en introduksjon i spillets etikette (golfvett) og her lærer man å slå ballen etter beste evne.
Og framfor alt, så skal VTG bidra til at man både blir kjent med golfsporten, og oppleve glede av å begynne med denne fantastiske idretten. 

Gjennomføringen av Veien Til Golf kursene preges av mye praksis både når det gjelder teknikk, golfvett og regler, samt det å ferdes på golfbanen. Nybegynnerkurset er lagt opp for å så raskt som mulig gi spilleren en opplevelse av hva det vil si å spille golf. 

Golf er en idrett for alle, uansett kjønn, alder eller ferdighetsnivå! smiley

Vi legger derfor opp til et 5 timers kurs med instruktør, som dekker den grunnleggende delene av spillet (ikke banespill). Slik at du skal få mulighet til å komme deg på banen å spille så fort som mulig.

Før selve kurset, må du ha gjennomført en teoretisk del. Golfforbundet har utviklet et e-læringskurset for oss og alle andre klubber i Norge.
Følg linken 
https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ og gjennomfør e-læringskurset som er satt opp.
E-læringskurset tar ca. 1 time.

Kroner 1.650,- inkl. Prøvemedlemskap for inneværende sesong.


 

Startdato TidNavnPlasserLedigPåmelding
mai
torsdag6. 1630 - 2130Veien til Golf (kl. 16:30 - 21:30)8Fullt 
lørdag8. 1000 - 1500Veien til Golf (kl. 10:00 - 15:00)8Fullt 
søndag9. 1000 - 1500Veien til Golf (kl. 10:00 - 15:00)8Fullt