Golf Academy

Veien til Golf - VTG

Alle som har lyst til å spille golf i Norge, er nødt for å ha gjennomført et Veien Til Golf (VTG) kurs.

Men VTG ved Grini Golfklubb skal være mye mer enn bare et generelt golfkurs. Her møter man som regel en golfklubb for første gang. Her blir man kjent med andre golfspiller. Her får man en introduksjon i spillets etikette (golfvett), viktige sikkerhetsregler og her lærer man å slå ballen etter beste evne.
Og framfor alt, så skal VTG bidra til at man både blir kjent med golfsporten, og oppleve glede av å begynne med denne fantastiske idretten.

Gjennomføringen av Veien Til Golf kursene preges av mye praksis både når det gjelder teknikk, golfvett, sikkerhet og regler, samt det å ferdes på golfbanen. Nybegynnerkurset er lagt opp for å så raskt som mulig gi spilleren en opplevelse av hva det vil si å spille golf.

Golf er en idrett for alle, uansett kjønn, alder eller ferdighetsnivå! smiley

VEIEN TIL GOLF - 7 timers kurs + 6-hull banespill inkl. evaluering (ca. 2 timer)
Vi  har lagt opp ett 7 timers kurs med instruktør som dekker den grunnleggende delene av spillet for å at du skal få mulighet til å komme deg på banen å spille så fort som mulig.  Utstyr og treningsballer er inkludert.
Etter endt kurs gjennomføres det 6-hull banespill inkl. evaluering (ca. 2 timer).

Før selve kurset, må du ha gjennomført en teoretisk del. Golfforbundet har utviklet et e-læringskurset for oss og alle andre klubber i Norge.

Følg linken https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ og gjennomfør e-læringskurset som er satt opp.

Kroner 1.990,- pr pers.

Ingen funnet.