Grini Junior Team

Trenerteam Juniorer 2023

 
Vi i Grini Golfklubb har et bredt utvalg av trenere for å imøtekomme våre aktive juniorer.

Vi har alt fra PGA profesjonelle instruktører med erfaring som spillere på topp internasjonalt nivå, trenere som er i gang med trenerløypen igjennom NGF/PGA for å bli Pro, trenere som i løpet av vinteren går på College i USA, samt egne juniorer som i år skal begynne på Trener 1 utdanningen sin.

Alle tilsammen med mange års erfaring som golftrenere, golfspillere og er meget kompetente, for ikke å snakke om hyggelige wink

Marcus Thim

PGA Golf Professional

E-post: Thim.marcus@gmail.com 
Tlf: 930 38 391
"Marcus Thim har over 20 års erfaring som PGA trenger for juniorer, medlemmer og elitespillere. Marcus er utdannet i gjennom PGA systemet ifra England og har etter dette fortsatt med kontinuerlig påfyll av utdanning/kurs for å holde seg oppdatert og følge med utviklingen. Han har jobbet på en rekke klubber i Norge, herunder Asker, Bærum, Son og utover sin del her på Grini også være aktiv på WANG Gamle Fredrikstad og Gamle Fredrikstad Golfklubb. Marcus brenner for å utvikle og  hjelpe spillere på vei videre med golfen sin.
Han kommer til å ha ansvaret for satsningsgruppene, samt Protimer og ha noen ytterligere kurs/treninger"


Marius Tandberg
Trener 1 (utdanner seg til å bli PGA Pro, gjennomfører Trener 2 i 2023)

E-post: Marius@grinigolfklubb.no 
Tlf: 952 66 110
"Marius startet tidlig å satse på golf og har utviklet seg til å bli en meget god spiller. Han flyttet over til USA for å gå på College, men valgte å komme hjem igjen under Corona-pandemien. Han har nå påstartet sin utdanning for å bli PGA Profesjonell og Pro her hjemme, og har jobbet som trener for flere grupper de siste årene.
Marius kommer til å ha et overordnet administrativt ansvar for Grini Junior Team, i tillegg til egne treninsggrupper, samt blir å se i Frontdesk/Proshopen".


Frithjof Rasmussen
Trener 1

"Frithjof har vært klubbens beste spiller siden har aktivt startet å satse på golf for mange år siden. Har har i dag kommet hjem fra college i Texas, og mellom sine studier over dammen, er han aktiv til å trene selv, men også jobber med ansvaret for flere av våre juniorgrupper, samt er å se i Frontdesk/Proshopen".

Linus Lindgaard
Trener 1

"Har drevet med all slags idrett. Vært aktiv langrennsløper, syklist, innebandy og klatring. Startet med golf i en alder av 14 og er en tidligere Grini junior. Gikk på Hvam VGS (Idrett) og har gått 1 år anvendt psykologi på ONH".

Liam Figueirado Kirkevaag
Trener 1

"Liam er født 2005 og har selv vært en aktiv junior over flere år. Han gjennomførte Trener 1 utdanningen sin i 2022 og jobbet hos oss som hjelpetrener på flere kurs og i flere grupper i fjor.
Han er også å møtes i løpet av sesongen i  Frontdesk/Proshopen".


Frida Moholdt
Trener 1

"Frida er 23 år gammel og studerer en bachelor innenfor trenerrollen på høgskolen innlandet. Hun begynte å spille golf våren 2021 og har siden den gang tatt trener 1 kurs og nå holder på med trener 2. I tillegg til å jobbe litt som golftrener, så jobber hun også som alpintrener i Njård alpint."

Emilie Bergh-Jacobsen
Trener 1

"Emilie bor til daglig i USA og går på University of Arkansas at Moticello på sitt 2 år der hun kombinerer sin satsning på golf og studier. Når Emilie er hjemme fra sin lange sommerferie (mai tom august), benytter hun anledningen til å trene og utvikle unge golfere både hos oss på Grini GK og Bærum GK, samt er å se i Frontdesk/Proshopen"

Jesper Pedersen
Utdanner seg til Trener 1 i 2023

"Jesper er siste års junior og har i tillegg til egen trening, jobbet for klubben de siste 2 årene som hjelpetrener for flere av våre juniorgrupper. Jesper har lang erfaring både fra golf og hockey (der han nå har gitt seg). Han er også å møtes i løpet av sesongen i  Frontdesk/Proshopen".
Jesper tar i dag Trener 1-kurset, og kommer til å være utdannet som Trener 1 i løpet av sesongen.