Herrer - Gruppen for alle herrespillere fra 20 år og til 99 år.

Referater 2014

Herregruppen onsdag 7. mai 2014.
Årets første turnering startet med stableford med fullt handikap. Været var grått og kaldt, men oppmøtet var meget bra. Alle var fornøyde at det ikke var regn.
Vi var 29 spillere, som jeg tror er rekord for den første turneringen.
Som vanlig var det jevnt og mye bra scorer. Dessverre hadde vi noen problemer med registreringen av scoren på de to siste flightene. Men vi har fått oppdatert resultat listen manuelt. Resultat listen som ligger i Golfbox er dessverre ikke riktig pr. i dag, men vi sjekker med Golfbox om vi kan få gjort noe med dette. Det er hengt opp justert leaderboard på tavlen i klubbhuset.
Vi har også oppdatert Order of Merit, så denne stemmer. Som noen av dere kanskje har oppdaget har vi skjerpet litt inn på antallet spillere som får poeng i årets Order of Merit.
Så tilbake til turneringen.
For å komme topp ti i turneringen måte man ha 14 poeng. I toppen av leaderboarden var det fire stykker som hadde 18 poeng.
Vinner i den første turneringen ble Halvor Borchgrevink med Stein S. Hovden på andre plass og Kjell Kristoffersen på tredje plass. Må også nevne Johannes Bjørgo som også hadde 18 poeng og havnet på fjerde plass.
Vinner av årets første Longest drive ble Jan Wilhelm Dahl og Closest to pin vant Stein S. Hovden.
Vi har dessverre ingen bilder fra turneringen, men det får vi sørge for fremover. Oppfordrer alle til å ta bilder som vi kan legge ut.
Herrekomitéen
 
Herregruppen 14. mai 2014
Turneringen ble spilt med ¾ handikap, men det var mange som leverte meget gode scorer.
Denne gangen hadde vi ingen problemer med å få lagt inn scoren i Golfbox, så vi fikk frem resultatene ganske raskt.
 
Vinneren av denne turneringen ble Nils Ellingvåg med 19 poeng på ¾ hcp (21 poeng fullt hcp.)
Nummer to ble Karl-R Strømmen med 17 poeng på 3/4 hcp (18 poeng på fullt hcp.)
Nummer tre ble Terje Krogh med poeng på ¾ hcp (18 poeng på fullt hcp.)
På en fin fjerdeplass kom Harry Brenna, også han med 17 poeng.
 
Longest drive tok Stein S. Hovden, mens Per Harald Hansen vant closest to pin.
 
Den heldige vinneren av vinlotteriet ble denne gangen Andreas Haanes.
 
Kan også nevne at det er åtte påmeldte spillere til årets golftur til Sverige. For de av spillerene som tar seg fri på fredag blir det spill på Mjølkerød på fredagen, ellers spilles Sotenes lørdag og Torreby på søndagen.
 
Henry Solhaug.
Turneringsansvarlig
 
Herregruppen onsdag 21. mai 2014.
I årets tredje turnering hadde vi litt regn i starten av turneringen, men dette satte ikke noen stopper for oss herrene.
Vi var 27 startene denne onsdagen og et meget gått oppmøte.
Vi i komitéen ser at nå har mange av spillerne kommet gått i gang med sesongen. Denne onsdagen spilte vi Netto slagturnering med fullt handicap. For og komme på topp ti måte man ha et nettoresultat på +1.
Vinneren denne gangen ble Jens A. Nes med imponerende -5 som tellende score. For informasjon ble Jens skrevet ned fra 19,6 til 17,8 i handicap. På andre plass kom Henry Solhaug med gode -3 (14,3 ned til 13,9) og på tredje plass kom Finn Backer med -2 (12,0 ned til 11,4).
Vinner av longest drive på hull tre ble Terje Krogh og closest to pin på hull 9 gikk til Tore Gundersen (3,17 m)
Vinner i vintrekkingen ble denne gangen Nils T. Andersen. Kan jo referer til hva hans kone reaksjon var sa at han hadde vunnet vinnen. "Du skal få lov å være med på flere turneringer."
Etter et benkeforslag ble det bestemt at ved 22 eller flere deltakere vil det bli to flasker vin som blir trukket.
Litt om stillingen I Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Halvor Borchgrevink 3 43
2 Terje Krogh 3 37
3 Karl-R. Strømmen 3 30
4 Henry Solhaug 3 28
T5 Jens A. Nes 2 24
T5 Nils Ellingvåg 2 24
 
Det er 30 spillere som har skaffet seg poeng i årets Order of Merits.
Herrekomitéen.
 
Herregruppen onsdag 28. mai 2014.
Da har vi nesten kommet halv veis i vårsesongen og spilt vår fjerde turnering. Denne gangen var det ingen som kunne klage på været. Vi startet med strålende solskinn fra en skyfri himmel.
Vi var 23 startene denne onsdagen. Med tanke på at det var kristihimmelsfart dag på torsdagen, er vi i herrekomitéen veldig fornøyd med oppmøtet.
Denne onsdagen spilte vi Stableford med ¾ handicap. Som våre tidligere turneringer varierer scoren, men det er mye bra her også. 
Vinneren denne gangen ble Terje Krogh med imponerende 19 poeng med ¾ handicap som tellende score. På andre plass kom Halvor Borchgrevink med gode 18 poeng og på tredje plass kom Kjell Njå også med 18 poeng.
Vinner av longest drive på hull åtte ble Tor Arild Holst-Larsen og Closest to pin på hull 2 gikk til Stein S. Hovden (3,14 m).
Litt om stillingen I Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Halvor Borchgrevink 4 62
2 Terje Krogh 4 37
3 Karl-R. Strømmen 4 35
4 Henry Solhaug 4 28
T5 Jens A. Nes 3 24
T5 Nils Ellingvåg 3 24
T5 Tore Gundersen 4 24
 
Det er 32 spillere som har skaffet seg poeng i årets Order of Merits.
Herrekomitéen.

Herregruppen onsdag 4.juni 2014.
Rekorddeltakelse på denne ukens herreturnering. 34 herrer stilte til start. Dagen turnering ble spilt som en netto slag- konkurranse.
På grunn av junior- arrangement på Grini også var herrestarten utsatt til 18:30. Dette førte til at det særlig i starten gikk noe tregt utpå banen, samt at mørket krøp innpå da de siste ballene gjorde seg ferdig med runden.
I dag var det longest drive på hull fire og closest to pin på hull nummer ni. Longest drive ble vunnet av Jon Martin Hoel og closest to pin ble Jan Wilhelm Dahl med 8,92 meter unna hullet.
For å komme innpå top 10 listen måtte en ha et nettoresultat på 36 slag og 8 tildelte slag. Pallen bestod av Petter Urdahl på 3. plass, med nettoresultat på 34 slag og 5 tildelte slag. Terje Krogh stakk av med 2. plassen, men netto 33 slag og 7 mottatte slag. Vinneren av denne ukens herreturnering ble Olav Braskerud med 11 tildelte slag og med et nettoresultat på 32 slag. Gratulerer en masse.
Halvor Borchrevink og Inge Trandum vant trekningen av vinflaskene.
Til slutt nevner vi at Gobex programmet fusket denne onsdagen også, så resultatene på nettsiden kommer så snart vi har ordnet opp.  Minner alle også på om å melde seg på til herrenes matchplayturnering.
 
Herreturnering onsdag 11.juni 2014.
Da har vi fått avviklet den første parturneringen i år. Denne turneringen var en Stableford Fourball turnering, samt at den individuelle scoren telte som en del av årets order of Merit.
Nå har sommeren virkelig kommet og vi så mange fornøyde herrer på banen i solskinn og en super varme. Det hadde vært en del frem og tilbake før denne turneringen med tilpasning til Norsk seniorgolf. Men til slutt endte vi opp med å spille med kontinuerlig start fra kl. 18:00.
Dessverre var det et par stykker som måte trekke seg fra turneringen i siste liten. Dette gjorde at to spillere ikke fikk partner under turneringen. Vi får ikke endret på lagsammensetningen etter at turneringen har startet. Men Per Harald og Jan Wilhelm tok dette som to Gentle men som dem er.
Så til selve turneringen.
I dag prøvde vi en liten vri med å ha to Closest to pin. Dette var på hull to og ni. Vinneren av Closest to pin på hull 2 ble Geir Nesgård med 2,44 m fra pinnen, mens på hull 9 ble det Morten V. Arnesen med 2,09 m.
I lag konkurransen var det 14 lag som deltok. De ti beste lagene hadde 18 poeng eller bedre. På tredje plass kom laget med Jens Kristiansen og Karl-R. Strømmen med 21 poeng. På andre plass kom laget med Geir Nesgård og Nils Ellingvåg også med 21 poeng. Geir og Nils gikk foran på bedre samlet handikap enn Jens og Karl-R. 29.8 mot 30.0. For også og nevne det var det totalt fire lag som hadde 21 poeng. Beste lag hadde 29,8 i hcp og "dårligste" lag hadde 30,4 i samlet handikap. Dette viser at lagene var jevnt sammensatt. Så til vinnerne av turneringen. Dette ble Kjell Njå og Tore Gundersen med 22 poeng. Vi ser at seniorene holder stand og er gode stabile spillere.
I den individuelle konkurransen ble det også jevnt. Her tok Halvor seieren med 19 poeng foran Erik A. også med 19 poeng. Så kom det tre stykker på 18 poeng. Her ble Alf Kåre rangert foran Karl-R og Nils på bedre handikap.
Litt om stillingen I Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Halvor Borchgrevink 6 86
2 Terje Krogh 6 80
3 Karl-R. Strømmen 6 47
4 Erik Arenstedt 5 42
5 Alf Kåre Andersen 5 37
 
Det er 38 spillere av totalt 51 spillere som har skaffet seg poeng i årets Order of Merits.
 
Vi får vel også skrive litt om vin trekkingen som for mange er kveldens store høyde punkt.
Vinner av vinflaskene denne gangen ble Henry og Per Harald.
Vil også påminne om at den neste turneringen 18. juni 2014 er 18 hull Nettoslag, Fullt hcp. Fint hvis de som kan starte tidlig denne dagen angir dette ved påmelding. 
 
Herreturnering onsdag 18.juni 2014.
Vi har spilt vår første 18 hulls turnering for vår sesongen. Var noe mindre deltakelse denne gangen, men vi ble til slutt 19 spillere. Var akseptabelt antall.
Vi antar at dette var en såpass tidlig start som kl. 15:00 ikke passet for alle. Vi var ferdige ca. kl. 21:00. Ved neste 18 hulls turnering kan vi nok prøve å starte noe senere. 
Som "vanlig" hadde vi strålende sol og topp vær.
Denne turneringen spilte vi med Stableford og fullt handikap. Som vanlig var det noe varierende score. Vi kan se at det er en del mer krevende å spille godt på 18 hull kontra 9 hull. For å komme to ti i turneringene måte man ha 27 poeng. Det var for øvrig 5 stk. som hadde denne poengsummen, så disse ble rangert via spillehandikap.
Vinner av turneringen ble Stein med 37 poeng. Andre og tredje plassen hadde 35 poeng og ble rangert også på spillehandikap. Her gikk Alf Kåre foran Olav. Vi gratulerer de tre på topp.
Som vanlig hadde vi en longest drive og Closest to pin konkurranse. Longest drive hadde vi på hull 13. Her var det Stein som sto igjen som vinner. Mens Closest to pin konkurransen ble vunnet igjen av Morten V. med 1,9 m.
Selvfølgelig får vi nevne vintrekkingen også.
Vinner av vinflaskene denne gangen ble Kevin og Nils V.
 • Vil også påminne om at tirsdag 24. juni 2014 er vi blitt invitert av damene til en felles turnering med bespisning i etterkant. Det vil bli shotgun start. Husk å melde dere på denne senest søndag 22. juni 2014.
 • Det vil bli arrangert en vanlig herre turnering onsdag 25. juni 2014.
Litt om stillingen I Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Halvor Borchgrevink 7 86
2 Terje Krogh 7 80
3 Karl-R. Strømmen 7 58
4 Alf Kåre Andersen 6 56
5 Stein S. Hovden 7 47
 
Det var ingen endringer for de to på toppen. Men noen endringer for de andre. Karl-R. økte poengene sine fra 47 til 58, mens Alf Kåre økte fra 37 til 56 poeng. Alf Kåre rykket opp en plass fra femte til fjerde. Med seier i turneringen kom Stein seg inn på en femteplass sammenlagt. Erik A. falt fra en fjerde plass og ned til en delte syvende plass.
Det er 39 spillere av totalt 52 spillere som har skaffet seg poeng i årets Order of Merits.
 
Herreturnering onsdag 25.juni 2014.
Denne onsdagen spilte Bruttoslag konkurranse. Så her skulle mann spille til ballen var i hullet. Vi merker at sommeren har startet og folk har begynt å ta ferie. Denne onsdagen var vi kun 18 spillere.
Som de andre turneringene var det variabel score, men det får vi leve med.  Angående været var det litt regn rett i forkant av turneringen, men dette hadde gitt seg innen de første herrene slo ut.
Dagens score varierte mellom 38 slag og 61 slag. Det som var artig var at det var to spillere som spilte til 38 slag brutto og kjempet om første plassen. Vinneren ble Kevin foran Karl-R. Vi gratulerer begge med en fantastisk runde.  På tredje plass kom Olav med solide 43 slag. Kan også nevne at det var fire stykker som hadde 44 slag.
Det kom inn en kommentar på at når vi spiller bruttoslag turnering så burde ikke man ikke rangeres etter handikap. Vi har sjekket om det er noe i regelboken som angir hvordan man skal gjøre dette.
Vi fant spørsmål om dette på Golfregler.com og vi legger ut informasjonen her.
Svar:
Du har rett i at golfreglene ikke sier noe om hvordan man kårer en vinner når to eller flere har samme resultat.  Vi får støtte oss til hva tidligere erfaring har gitt av systemer og anbefalinger.
Vi har jo to hovedtyper slagspillturneringer:
 - ren slagspillturnering uten handicap, på samme måte som vi ser de profesjonelle spille hver uke.
 - slagspillturnering basert på Stableford.

Og hvordan skal man avgjøre hvem er best av de to som kommer inne med samme brutto score?  I en ren slagspillturnering har man da valgt å avgjøre ved å vurdere de sist spilte hullene.  Den som da har spilt de siste 9 hullene bedre enn den andre utropes til vinner.  Eventuelt må man se på de siste 6, de siste 3 og så videre.Vi har sjekket dette mot de siste seks for Kevin og Karl-R.
  Hull 4 Hull 5 Hull 6 Hull 7 Hull 8 Hull 9 Brutto siste 6
Par. 4 4 4 5 4 3  
Kevin: 5 4 4 5 4 3 +1
Karl-R 6 4 4 5 5 3 +3
 
Som man ser av oversikten ville ikke dette ha medført en annen vinner. Ved neste brutto turnering vil vi rangere etter dette prinsippet.
Må ikke glemme at vi også hadde en Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 2 og vinneren denne gangen ble Erik A. Longest drive var på hull 7 og denne var det Alf Kåre som vant. Vi gratulerer begge to.
Vinneren av vin trekkingen ble denne gangen Stein S.
 • Vil også påminne om at onsdag 2. juli 2014 er siste turnering i vår sesongen. Her vil vinneren av Order of Merits bli kåret.
 • Det vil også bli utdelt premier til de fem beste høstsesongen 2013.
 • Vi oppfordrer alle til å bli igjen etter turneringen og delta på premieutdelingen.
 • Det vil bli to flasker vin i trekningen og hvis vi er flere en 22 vil det bli tre flasker vin.
Litt om stillingen I Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Halvor Borchgrevink 7 86
2 Terje Krogh 7 80
3 Karl-R. Strømmen 8 72
T4 Alf Kåre Andersen 7 60
T4 Olav Braskerud 6 60
 
Det var ingen endringer for de to på toppen. Men noen endringer for de andre. Karl-R. økte poengene sine fra 58 til 572, mens Alf Kåre økte fra 56 til 60 poeng. For de fire første ble det ingen plassendringer, men etter en fin tredjeplass i turneringen har nå Olav kommet seg opp på en delt fjerde plass med Alf Kåre. 
Det er 40 spillere av totalt 52 spillere som har skaffet seg poeng i årets Order of Merits.
 
Herreturnering onsdag 2.juli 2014.
Dette var den siste turneringen i vår sesongen. Spillformen denne gangen stableford med ½ handikap. Oppmøtet var upåklagelig med 25 påmeldte spillere. Dessverre ble det et frafall, så 24 herrer spilte denne avslutningsturneringen. Vi var heldige med været også denne onsdagen.
Men kun ½ handikap var det selvfølgelig vanskeligere å score bra, men det var gode resultater uansett. Det var en variasjon fra 3 poeng på 24 plassen og opp til 17 poeng for første plassen.
For å komme topp ti denne gangen måte man ha 12 poeng.
Vinneren av denne turneringen ble Terje Krogh med 17 poeng (20 poeng på fullt hcp.) foran Stein S. Hovden med 16 poeng (19 poeng på fullt hcp) og tredjeplassen kom Eirik Opedal med 15 poeng (18 poeng på fullt hcp.).
Må ikke glemme at vi også hadde en Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 9 og vinneren denne gangen ble Eirik Opedal. Longest drive var på hull 3 og denne var det Bård B. som vant. Vi gratulerer begge to.
Vi hadde i denne turneringen også valgt en spesial konkurranse: Denne gitt ut på at man måte betale kr. 10,- pr missed fairway på utslaget, samt kr. 10,- hvis man var i en bunker på et hull. Denne pengepotten skulle fordeles ut etter Closest to Pin etter to slag på hull 6. Herrekomitéen hadde antatt at dette ville bli en fin fordeling av pengene og at her ville det være mange som ville kunne dele poten. Men av 24 spillere var det bare tre stykker som klarte å komme på green på to slag.
Den totale pengepotten her ble kr. 1.850,-.
Disse pengene ble således fordelt slik:
1. Eirik Opedal kr. 900,-
2. Terje Krogh kr. 600,-
3. Morten K. kr. 350,-
 
I vin trekkingen denne gangen hadde vi tre flasker vin og vinnerne ble denne gangen Morten K, Henry og Johs..
Det ble også kåret en vinner av Order of Merits for vår sesongen. Det har lenge vært to stykker som har ligger klart i toppen, dette har vært Halvor og Terje. Med seier i siste turneringen klarte Terje og få nok poeng til å frarøve Halvor topp plassen. Vi gratulerer igjen Terje med en seier.
Order of Merits (Topp 7)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Terje Krogh 8 94
2 Halvor Borchgrevink 7 86
3 Karl-R. Strømmen 9 72
4 Stein S. Hovden 9 69
5 Olav Braskerud 6 60
6 Alf Kåre Andersen 8 60
7 Erik Arenstedt 8 60
 
Som dere kan se er det tre spillere som har fått 60 poeng, for å rangere disse har vi sett på de individuelle plasseringene i turneringene.
Olav har en førsteplass som beste resultat og går foran Alf Kåre og Erik A.
Alf Kåre og Erik A. har begge en andre plass som beste resultat, mens Alf Kåre har en tredje plass som nest beste resultat og Erik A. har en fjerde plass som beste resultat.
Vi i herre komiteen vil takke alle herrene som har bidratt til fine turneringer i år og vi håper at alle er tilbake til høsten.

Herreturnering onsdag 6. august 2014.
Da var første turnering i høst sesongen unnagjort. Vi startet rolig opp med en parturnering. Spillformen var Stableford med fullt handikap og Fourball. Det var 20 spillere påmeldt som utgjorde 10 lag. Etter en fin og varm sommer var også været denne onsdagen upåklagelig.
Som vanlig for parturneringen for herrene ble premieringen etter lag turneringen, mens den individuelle scoren ble tellende i Order of Merits.
Som tidligere turneringer ble det litt varierende score. Lagscoren varierte fra 17 poeng for tiende plassen og opp til 23 poeng for førsteplassen.
Vinnerne av turneringen ble Terje Krogh og Tore Sletten med tidligere nevnte 23 poeng. Terje og Tore gikk foran Henry Solhaug og Ove Christie, som også hadde 23 poeng, med bedre spillehandikap (31.1 mot 35.4). På tredjeplassen kom Torbjørn Gjerde og Stein S. Hovden som hadde 21 poeng. Det var tre lag som hadde 21 poeng.
Også denne onsdagen hadde vi en Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 9 og vinneren denne gangen ble Karsten Haanes. Longest drive var på hull 3 og denne var det Lars Westlund som vant. Vi gratulerer begge to.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Alf Kåre Andersen.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits basert på den individuelle turneringen.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Tore Sletten 1 24
2 Kevin McFadden 1 19
3 Bård Beylich 1 15
4 Kjell Njå 1 12
5 Karl-R. Strømmen 1 11
 
Må også nevne at i denne turneringen stilte sporty Mikkel Remsøy opp. Mikkel er kun 12 år (fylte mandag 4. august). Mikkel spiller på hcp 21.4. Mikkel spilte i par med Lars W. Mikkel spilte som de andre herrene fra utslagsted 52.
Vi i herrekomitéen hadde en rask prat i etterkant av turneringene og vi har besluttet at vi skal prøve å legge mer til rette for at de yngre spillerne også skal kunne delta ved herreturneringene. Vi vil derfor som en prøveordning i høst tillatte spill fra utslagsted 45.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering onsdag 13. august 2014.
I vår andre turnering i høst sesongen spilte vi stableford med fullt hcp. Det var 29 spillere påmeldt og 27 som stilte til start. Vi oppfordrer de som er påmeldt men ikke kan stille og gi oss beskjed om dette. Det kan være at vi må stokke om på flightene slik at man ikke går alene.
 Selv om det har vært litt regnbyger den siste tiden, slapp vi unna denne onsdagen.
Som tidligere turneringer ble det litt varierende score. Scoren varierte fra 10 poeng og opp til 22 poeng.
Vinnerne av turneringen ble Agnar Berggren med tidligere 22 poeng. På andre plass kom Knut Eirik Rørnes med gode 20 poeng, mens Petter Urdahl tok tredjeplassen med 19 poeng. Kan også nevne at det var fire stykker som hadde 18 poeng.
Også denne onsdagen hadde vi en Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 2 og vinneren denne gangen ble Kevin McFadden. Longest drive var på hull 6 og denne var det Kevin som også vant. Vi gratulerer Kevin med god innsats .
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Jan Wilhelm Dahl og Halvor Borchgrevink.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits basert på den individuelle turneringen.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
T1 Tore Sletten 2 24
T1 Agnar Berggren 1 24
3 Kevin McFadden 2 23
4 Kjell Njå 2 21
5 Knut Eirik Rørnes 1 19
 
Onsdag Spillform Kommentarer.
20. august Nettoslag, ¾ Handikap. Max: par x 2 + 2
27. august Stableford, ¾ Handikap.  
3. september Nettoslag, Fullt handikap. Max par x2 + 2
10. september Mixed double med damegruppen. Herregruppen inviterer damene til felles turnering og bespisning.
17. september Stableford, Fullt Handikap  
24. september Brutto slag  
1. oktober Nettoslag - Fullt SH.  
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
Vi minner også på klubbmesterskapet som spilles lørdag 29. august og søndag 30. august. Søndag 14. september arrangerer herrekomitéen en mix dobbel turnering. Vi håper at flest mulig herrer stiller opp i disse turneringene.
Vi beklager også at vi ikke har fått tatt noen bilder under de siste turneringene. Vi skal forsøke og få gjort dette f.o.m. neste turnering.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering onsdag 20. august 2014.
Da er vi kommet godt inn i høstsesongen og spilt vår tredje turnering. Denne gangen spilte vi Nettoscore med ¾ handikap.
Vi hadde litt regnvær i starten av turneringen, men solen kom frem og det ble en fin kveld og spille golf.
På de ti første plassene varierte det med kun tre slag. For og komme topp ti måte man oppnå 39 nettoslag, det vil da si at vinneren hadde 36 nettoslag.
Vinnerne av turneringen ble Erik Arenstedt med 36 slag. På andre plass kom Olav Braskerud med gode 37 nettoslag, mens Halvor Borchgrevink tok tredjeplassen med 38 nettoslag. Kan også nevne at det var fire stykker som 38 nettoslag.
Også denne onsdagen hadde vi en Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 9 og vinneren denne gangen ble Per Harald Hansen. Longest drive var på hull 4 og denne var det Olav Braskerud som også vant. Vi gratulerer begge med god innsats.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Tore Sletten og Arne Figenschou.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits basert på den individuelle turneringen.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
T1 Kevin McFadden 3 32
T1 Erik Arenstedt 2 32
3 Halvor Borchgrevink 2 27
4 Tore Sletten 3 26
5 Kjell Njå 3 25
 
 
Onsdag Spillform Kommentarer.
27. august Stableford, ¾ Handikap.  
3. september Nettoslag, Fullt handikap. Max par x 2 + 2
10. september Mixed double med damegruppen. Herregruppen inviterer damene til felles turnering og bespisning.
17. september Stableford, Fullt Handikap  
24. september Brutto slag  
1. oktober Nettoslag - Fullt SH.  
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
 • Vi minner også på klubbmesterskapet som spilles lørdag 30. august og søndag 31. august.
 • Onsdag 10. september inviterer herregruppen damene til en mix dobbel turnering. Vi håper flest mulig herre stiller opp her.
 • Søndag 14. september arrangerer herrekomitéen en mix dobbel turnering. Vi håper at flest mulig herrer stiller opp i disse turneringene.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering onsdag 27. august 2014.
Denne onsdagen ble det spilt stableford med ¾ handikap. Vi merker at høsten begynner og komme, men været er fremdeles fint og relativt varm. Denne ettermiddagen/kvelden var solen fremme og med ingen vind ble det en golfkveld.
Vi begynner nå å se at vi har hatt en god sesong med alle de gode scorene som leveres i turneringene.  Det som også er gledelig er at vi har blitt flere herrer på turneringene, samt at vi også har to til tre junior spillere sammen med oss. Vi håper at vi kan få et par til som blir med på herredagen.
Vi var 32 påmeldte til denne onsdagen, mens det ble 29 spillere til slutt. For og komme med noe negativt er vi skuffet at folk ikke gir beskjed at de ikke kommer. Av de tre som ikke kunne spille var det kun en som hadde gitt beskjed. Dette er for dårlig.
Så til resultatene fra turneringen, og som vanlig tar vi for oss de ti første plassene. For å komme topp ti var man nødt til å ha 16 poeng på ¾ handikap. Dette tilsvarer 17 poeng med fullt handikap.
Kan også skryte av Mikkel som er en av juniorene som er med oss. Han kom på en fin niende plass med 17 poeng (19 poeng på fullt handikap). Kan jo også si at Mikkel slo proen Jørn på poeng i dag hvis vi ser på fullt handikap. Jørn hadde solide 18 poeng. For også å nevne litt om den andre junior spilleren Maximilian som hadde 14 poeng på ¾ hcp og 17 poeng på fullt hcp.
For å komme på pallen denne gangen måte man ha 18 poeng. Det var forøvrig tre stykker som hadde denne poengsummen på ¾ hcp. 3. plassen gitt til Jørn Johnsen som gikk foran Hans Christian Bjerke og Kjell Njå på "litt" bedre handikap.
Andre plassen gikk til Jan Wilhelm Dahl med 19 poeng (20 poeng på fullt hcp.), mens seieren denne gangen gikk til Stein S. Hovden som klarte å samle sammen 20 poeng (21 poeng på fullt hcp.). Vi gratulerer alle sammen.
Vi kunne ikke være dårligere denne onsdagen og vi hadde Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 2 og vinneren denne gangen ble gjestespiller Aldo Echegaray. Longest drive var på hull 3 og denne var det Stein S. Hovden som vant. Vi gratulerer begge med god innsats.
Herrekomitéen vil påpeke at selv om dette er en klubbturnering, vil vi tillatte gjestespillere. Vi setter krav om at man må ha en hvis tilknytning til klubben.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Karsten Haanes og evigunge Hans Christian Bjerke.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits basert på den individuelle turneringen.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Erik Arenstedt 3 41
T2 Kevin McFadden 4 38
T2 Stein S. Hovden 4 38
4 Kjell Njå 4 36
5 Jan Wilhelm Dahl 4 30
 
Vi ser at Erik A. rykket fra i ledelsen i Høstens Order of Merits med 41 poeng opp fra 32 poeng. Kevin falt en plass ned til andre, som han nå deler med Stein. Kjell gikk opp en plass og ligger på en fin fjerdeplass. Etter en god innsatts i siste turnering kom Jan Wilhelm seg opp på femte plassen.
Det er 32 spillere som har tatt poeng i høstens Order of Merits. Totalt har det vært med 44 spillere på høstens turneringer.
 
Onsdag Spillform Kommentarer.
3. september Nettoslag, Fullt handikap. Max par x 2 + 2
10. september Mixed double med damegruppen. Herregruppen inviterer damene til felles turnering og bespisning.
17. september Stableford, Fullt Handikap  
24. september Brutto slag  
1. oktober Nettoslag - Fullt SH.  
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
 • Vi minner også på klubbmesterskapet som spilles lørdag 30. august og søndag 31. august.
 • Onsdag 10. september inviterer herregruppen damene til en mix dobbel turnering. Vi håper flest mulig herre stiller opp her.
 • Søndag 14. september arrangerer herrekomitéen en mix dobbel turnering. Vi håper at flest mulig herrer stiller opp i disse turneringene.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering onsdag 3. september 2014.
Denne onsdagen ble det spilt nettoscore med fullt handikap. Vi er heldige med en fin høst foreløpig og denne kvelden var den nærmere sommer temperaturer. Det var ingen dårlig valg med shorts.
Også denne onsdagen var det meget bra scorer.
Vi var 25 påmeldte til denne onsdagen, som vi anser som et OK antall.
Så til resultatene fra turneringen, og som vanlig tar vi for oss de ti første plassene. For å komme topp ti var man nødt til å ha +3. Det var tre stykker som fikk denne scoren. Hvis man "bare" spilte til sitt egent handikap holdt dette kun til en femteplass.
For å komme på pallen denne gangen måte man ha -1 i nettoscore. Det var for øvrig tre stykker med denne scoren og disse spillerne ble skilt som vanlig med handikap.  3. plassen gitt til Jan Wilhelm Dahl som gikk foran Johannes Bjørge bedre handikap. Også på -1 var Karl-R Strømmen som snek seg foran Jan Wilhelm med 0,1 bedre handikap. Og helt på topp denne gangen kom Geir Nesgård med en nettoscore på -2.
Vi gratulerer alle sammen.
Vi kunne ikke være dårligere denne onsdagen og vi hadde Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 5 og her gjaldt det å være nærmest pinnen etter to slag.  Vinneren denne gangen ble gjestespiller Geir Nesgård.
Longest drive var på hull 8 og denne var det Olav Braskerud som vant. Vi gratulerer begge med god innsats.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Harry Brenna og Nils Ellingvåg.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits basert på den individuelle turneringen.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Resultat
1 Erik Arenstedt 4 52
2 Jan Wilhelm Dahl 5 45
3 Karl-R. Strømmen 5 41
T4 Stein S. Hovden 5 38
T4 Kevin McFadden 4 38
 
Vi ser at Erik A. rykket fra i ledelsen i Høstens Order of Merits med 52 poeng opp fra 41 poeng. Jan Wilhelm gikk opp fra en femteplass og opp til en andre plass. Karl-R gjorde en godt hopp og ligger nå på tredje plass. Kevin og Stein falt fra en delt andre plass og ned til en delt fjerdeplass.
Det er 35 spillere som har tatt poeng i høstens Order of Merits. Totalt har det vært med 44 spillere på høstens turneringer.
De neste turneringene for herregruppen:
Onsdag Spillform Kommentarer.
10. september Mixed double med damegruppen. Herregruppen inviterer damene til felles turnering og bespisning.
17. september Stableford, Fullt Handikap  
24. september Brutto slag  
1. oktober Nettoslag - Fullt SH.  
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
Klubbturneringer:
 • Onsdag 10. september inviterer herregruppen damene til en mix dobbel turnering. Vi håper flest mulig herre stiller opp her.
 • Søndag 14. september arrangerer herrekomitéen en mix dobbel turnering.
 • Lørdag 27. september arrangerer klubben flagg turnering.
 
Vi håper at flest mulig herrer stiller opp i disse turneringene.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering 17. september 2014.
Denne onsdagen ble det spilt stableford med fullt handikap. Vi er heldige med en fin høst foreløpig.
Også denne onsdagen var det meget bra scorer.
Vi var 20 påmeldte til denne onsdagen, som vi anser som et OK antall.
Så til resultatene fra turneringen, og som vanlig tar vi for oss de ti første plassene. For å komme topp ti var man nødt til å ha 16 poeng. Kjell Njå ble dyttet ut av topp ti-listen av Inge Trandum. Det var fire stykker som fikk denne scoren.
Det var fem stykker som spilte til sitt handikap og handikapet skilte derfor plassene mellom tre og ned til syvende plassen. PÅ syvende plassen og dårligste spiller med 18 poeng ble Mikel Remsøy. Alf Kåre Andersen tok sjetteplassen. For å skille på plassene 3, 4 og 5 var det kun en differanse på 0.3 i handikap. Tredje plassen gikk til Jan Wilhelm Dahl med 12.3 i handikap, Karl-R. Strømmen tok fjerde plassen med handikap 12.4, mens Henry Solhaug fikk femteplassen med 12.6 i handikap.
Vi gratulerer alle sammen.
Vi kunne ikke være dårligere denne onsdagen og vi hadde Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 2.  Vinneren denne gangen ble Olav Braskerud.
Longest drive var på hull 5 og denne var det Per Harald Hansen som vant. Vi gratulerer begge med god innsats.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Nils Ellingvåg.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Tellende resultat Resultat
1 Jan Wilhelm Dahl 6 5+6+15+15+19 60
2 Karl-R. Strømmen 6 5+6+11+12+19 53
3 Erik Arenstedt 4 8+9+11+24 52
4 Stein S. Hovden 6 0+3+8+11+24 46
5 Terje Krogh 5 0+0+7+12+24 43
 
Vi ser at Jan Wilhelm Dahl nå har tatt føringene i Høstens Order of Merits med 60 poeng opp fra 45 poeng. I Erik Arenstedt sitt fravær klarte både Jan Wilhelm og Karl-R. Strømmen og snike seg forbi, men Erik holder en fin tredjeplass foreløpig.
Stein S. Hovden ligger nå på fjerdeplassen alene, da Kevin McFadden falt ned til en sjette plass. Kevin måte se at Terje Krogh gikk forbi ham også.
Det begynner nå å nærme seg slutten av årets turnering med kun tre turneringer igjen.
Det er 37 spillere som har tatt poeng i høstens Order of Merits. Totalt har det vært med 46 spillere på høstens turneringer.
De neste turneringene for herregruppen:
Onsdag Spillform Kommentarer.
24. september Brutto slag  
1. oktober Nettoslag - Fullt SH.  
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
Klubbturneringer:
 • Lørdag 27. september arrangerer klubben flagg turnering.
 
Vi håper at flest mulig herrer stiller opp i disse turneringene.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering 24. september 2014.
Denne onsdagen ble det spilt bruttoscore. Det nærmer seg høsten og vi merket at det begynner å bli kaldere i været. 
Mange mener at spillformen Bruttoscore er det sanne spillformen i golf. Men vi ser at vi får meget bra scorer også i disse turneringene.
Vi var 21 påmeldte til denne onsdagen, som vi anser som et OK antall.
Så til resultatene fra turneringen, og som vanlig tar vi for oss de ti første plassene. For å komme topp ti var man nødt til å spille til 12 over banen par. Denne scoren klarte fire spillere. Disse ble skilt ved hvem som hadde spilt best de siste 6, 3 eller siste hullet. Geir Nesgård ble dyttet ut av topp ti-listen av Henry Solhaug. Alf Kåre Andersen kom på niende plassen og Halvor Borchgrevink tok åttende plassen.
Syvende plassen gikk til Tore Gundersen endte på +11. Inge Trandum tok femteplassen foran Terje Krogh, begge hadde +10. På fjerde plassen med +9 kom Nils Ellingvåg.
På nederste trinn på pallen kom Erik Arenstedt med +8, mens Kevin McFadden kom på annen plass med +7. Suveren vinner denne onsdagen ble Karl-R. Strømmen med meget solide +2.
Vi gratulerer alle sammen.
Vi kunne ikke være dårligere denne onsdagen og vi hadde Closest to pin og Longest drive konkurranse. Closest to pin hadde vi på hull 2.  Vinneren denne gangen ble Karl-R. Strømmen. Det var dessverre ikke mange greentreff denne onsdagen.
Longest drive var på hull 7 og denne var det Kevin McFadden som vant. Vi gratulerer begge med god innsats.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Morten Knudtzon.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Tellende resultat Resultat
1 Karl-R. Strømmen 7 6+11+12+19+24 72
2 Erik Arenstedt 5 8+9+11+15+24 67
3 Jan Wilhelm Dahl 6 5+6+15+15+19 60
4 Kevin McFadden 6 4+6+9+19+19 57
5 Terje Krogh 6 0+7+10+12+24 53
 
 
Med seier i turneringen gikk Karl-R. Strømmen opp fra andre plassen. Erik Arenstedt klarte også og passere Jan Wilhelm Dahl i sammenlagt listen. Jan Wilhelm falt ned til tredje plass. Kevin McFadden gjorde et hopp fra en sjette plass og inn på fjerde plassen, mens Terje Krogh beholdt femteplassen. Stein S. Hovden falt ned fra en fjerde plass til en sjette plass
Da er det bare to turneringer igjen av årets sesong for herregruppen. Det vil bli spennende og se hvordan dette ender i år.
Det er 38 spillere som har tatt poeng i høstens Order of Merits. Totalt har det vært med 47 spillere på høstens turneringer.
De neste turneringene for herregruppen:
Onsdag Spillform Kommentarer.
1. oktober Nettoslag - Fullt SH.  
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
Klubbturneringer:
 • Lørdag 27. september arrangerer klubben flagg turnering.
 
Vi håper at flest mulig herrer stiller opp i disse turneringene.
Vi i herre komiteen ønsker alle en fin høstsesong og håper at vi ses i løpet av høsten.
 
Herreturnering 1. oktober 2014.
Denne onsdagen ble det spilt nettoscore. Dette var nest siste turnering i høstsesongen. Det var overskyet og litt grå vær. De fleste opplevde nok at det var litt dunkelt lys på slutten av runden. Den siste flighten klagde på at de slet med å se ballen på tee på hull 9. Men de guttene kan man ikke stole helt på.
Som sagt tidligere var det også denne onsdagen bra score. Men selvfølgelig var det også noen ikke så bra scorer, men som de fleste har opplevd går det opp og ned med spillet.
Vi var 22 påmeldte til denne onsdagen, som vi anser som et OK antall. Også med tanke på at dette var høstferien.
Så til resultatene fra turneringen, og som vanlig tar vi for oss de ti første plassene. For å komme topp ti var man nødt til å spille til 39 nettoslag. Denne scoren klarte tre spillere. Best av disse tre spillerne ble Henry Solhaug som havnet på tiende plassen. Karsten Haanes kom på niende plassen og Erik Arenstedt tok åttende plassen, begge med 38 nettoslag.
På 37 nettoslag var det fire spillere som klarte denne onsdagen. Syvende plassen gikk til Inge Trandum, Per-Harald Hansen kom så på sjette plassen, Karl-R. Strømmen fikk femteplassen, mens best av de fire med 37 nettoslag ble Kevin McFadden.
På nederste trinn på pallen kom Johannes Bjørgo med 36 nettoslag, mens Stein S. Hovden kom på annen plass med 34 nettoslag. Stein ble knapp slått av Jan Wilhelm Dahl som også hadde 34 nettoslag, men 0,1 i bedre handikap.
Vi gratulerer alle sammen.
Vi kunne ikke være dårligere denne onsdagen og vi hadde Closest to pin og Longest drive konkurranse.
 • Longest drive var på hull 3 og denne var det Karsten Haanes som vant. Det var ikke helt enstemmig i flighten om dette var en god drive eller om Karsten var heldig med rullen, men det var det lengste utslaget i turneringen.
 • Closest to pin hadde vi på hull 9.Vinneren denne gangen ble Nils Ellingvåg.
Vi gratulerer begge med god innsats.
Vi kan også nevne at Jan Wilhelm Dahl og Morten Knudtzon spilte finalen i årets Matcplay turnering som en del av onsdagsturneringen. Her gikk Jan Wilhelm av med seieren. Vi gratulerer begge med første og andre plass i årets turnering. I bronsefinalen møtes Harlvor Borchgrevink og Jan Fredrik Hvam. Vi har ikke mottatt noen rapporter hvordan denne er gått.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Morten Knudtzon og Agnar Berggren. Begge var fornøyd med å bli trukket ut.
Tar raskt med en oversikt over Order of Merits.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Antall turneringer Tellende resultat Resultat
1 Jan Wilhelm Dahl 7 6+15+15+19+24 79
2 Karl-R. Strømmen 8 11+11+12+19+24 77
3 Erik Arenstedt 6 8+9+11+15+24 67
T4 Kevin McFadden 7 6+9+12+19+19 65
T4 Stein S. Hovden 8 3+8+11+19+24 65
 
Med seier i turneringen gikk Jan Wilhelm Dahl opp fra tredje plassen og tok over ledelsen i Order of Merits. Karl-R. Strømmen og Erik Arenstedt ble skjøvet ned en plass. Kevin McFadden beholdt fjerde plassen, men må dele denne med Stein S. Hovden. Stein gjorde et lite hopp fra en sjette plass. Terje Krogh falt fra femteplassen og ned til sjetteplass. Da er det bare en turneringer igjen av årets sesong for herregruppen. Det vil bli spennende og se hvordan dette ender i år.
Det er 38 spillere som har tatt poeng i høstens Order of Merits. Totalt har det vært med 48 spillere på høstens turneringer.
De neste turneringene for herregruppen:
Onsdag Spillform Kommentarer.
4. oktober Stableford, Fullt handikap 18. hull Avslutningsturnering med litt mat etter.
Sammenlagtpremiering.
Premiering Alex Sushi Matchplay 2013.
 
 
Herreturnering 4. oktober 2014.
I år valgte herrekomitéen å arrangere en avslutningsturnering over 18 hull på en lørdag og med litt bespisning i etterkant. Dessverre var det en noe laber deltakelse i denne turneringen. En av grunnene var nok at dette var siste helgen i høst ferien, og en annen er nok at vi i herrekomitéen ikke helt har klart å informere bra nok. Til neste år skal vi vurdere både om vi skal arrangere denne avslutningsturningen og tidspunktet.
Vi hadde håpet på like fint vær som under flaggturneringen, men så heldige var ikke vi herrer denne dagen. Vi startet i grå vær og litt dusk regn. Det var ikke så langt ut i turneringene før vi fikk regnværet over oss. Så det ble en knapp time med vått golf. Heldigvis stoppet regnet og det ble gradvis bedre vær. På slutten må vi si at vi hadde fint høst vær for golfspill. 
Denne gangen må vi nok kunne innrømme at scoren ikke ble den beste. Regnværet i starten må nok ha en innvirkning. 
Vi var 17 påmeldte til denne lørdagen.
Så til resultatene fra turneringen, og som vanlig tar vi for oss de ti første plassene. For å komme topp ti var man nødt til å ha 27 poeng. Denne scoren klarte tre spillere. Best av disse tre spillerne ble Tor Arild Holst-Larsen som havnet på tiende plassen. Alf Kåre Andersen kom på niende plassen med 28 poeng og Inge Trandum tok åttende plassen med 29 poeng. På syvende plass kom Kevin McFadden som også hadde 29 poeng, men bedre handikap en Inge.
Det var tre stykker som klarte å få 30 poeng. Den med lavest handikap av disse var Stein S. Hovden som tok fjerde plassen, foran Henry Solhaug på femte og Erik Arenstedt på sjette.
På nederste trinn på pallen kom Jan Wilhelm Dahl med 31 poeng, mens Tore Gundersen fikk 33 poeng som holdt til andreplassen. Suveren vinner denne lørdagen ble Kar-R. Strømmen med 37 poeng.
Vi gratulerer alle sammen.
Vi kunne ikke være dårligere denne onsdagen og vi hadde Closest to pin og Longest drive konkurranse.
 • Closest to pin var på hull 2 og denne var det Kjell Njå som vant. Dessverre var det noen som ikke hadde fått med seg at det var Closest to Pin på første runden. Så huske reglen vil være at men leser turneringsbestemmelsene som blir hengt opp før turneringen.
 • Longest drive hadde vi på hull 13.Vinneren denne gangen ble Tor Arild Holst-Larsen.
Vi gratulerer begge med god innsats.
I vin trekkingen denne gangen ble vinnerne Bård Stokke.
Da dette var siste turnering i høstsesongen ble Order of Merits avgjort.
Order of Merits (Topp 5)
Posisjon Navn Resultat
1 Karl-R. Strømmen 90
2 Jan Wilhelm Dahl 88
3 Stein S. Hovden 74
4 Erik Arenstedt 69
5 Kevin McFadden 68
 
Før turneringene var det mulighet for at en av de tre første hadde mulighet for å ta seieren i høstens Order of Merits.
Med seier i turneringen gikk Karl-R. Strømmen opp fra andre plassen og tok over hjem seieren i Order of Merits. Hadde Jan Wilhelm Dahl klart andre plass i turneringene ville det vært han som tok seieren. Men Jan Wilhelm ble til slutt nummer to foran Stein S. Hovden som klarte å komme seg forbi Erik Arenstedt som til slutt endte som nummer fire.  Kevin McFadden klarte kun å ta inn et poeng på Erik A. og endte som nummer fem.
Vi kan nevne at Morten Vinjar Arnesen klarte å få poeng i avslutningsturneringen slik at vi er 39 spillere som har tatt poeng i høstens Order of Merits. Totalt har det vært med 49 spillere på høstens turneringer.
Vi i herrekomitéen vil takke Maya og Ieva for utmerket service gjennom hele sesongen. Maya laget også en utsøkt middag til oss i etterkant av turneringen.
Vi takker også Erik Arenstedt for fine ord under middagen. 
Vi i herre komitéen takker alle spillere for sesongen 2014 og håper at vi ses igjen neste år. Selvfølgelig ønsker vi flere spillere, samt nye spillere velkomne til vår turneringer.