Kategorier og priser

Grunnet ekstrem pågang er alle våre kategorier nå fullbooket. Man kan sette seg på ønsket ventelister igjennom Innmeldingsskjema, der man velger mellom Hovedmedlemskap (fritt spill) eller Greenfeemedlemskap (betale redusert greenfee for hver runde).

På utkikk etter en klubb som kontinuerlig strever å etterleve sin visjon; "Den triveligste og mest attraktive 9-hulls banen i landet"?

Medlemskategorier

Kategori  Årskontingent  Nærmere beskrivelse (følg link)
Hovedmedlem Voksen  Kr. 5.900,-*       Tilbud om hovedmedlemskap (Fullbooket)
Hovedmedlem Ung Voksen (20 - 24 år)     Kr. 2.950,-  Til og med året du fyller 24 år. Ung Voksen (Fullbooket)
Hovedmedlem Junior (13 - 19 år)  Kr. 2.950,-  Til og med året du fyller 19 år. Juniormedlemskap (Fullbooket)
Hovedmedlem Junior (0 - 12 år)  Kr. 1.490,-  Til og med året du fyller 12 år. Juniormedlemskap (Fullbooket)
Greenfeemedlem Voksen  Kr. 2.090,-  For deg som spiller lite. Greenfeemedlemskap (Fullbooket)
Greenfeemedlem Junior (0 - 19 år)  Kr 1.090,-  For deg som spiller lite og er Junior. Greenfeemedlemskap (Fullbooket)

* I tillegg kommer Administrasjonsgebyr på kroner 950,- ved innmelding (engangsbeløp)

På utkikke etter medlemskap for hele familien? Sjekk her;
Familiemedlemsskap

Vi er opptatt av at våre medlemmer skal få høy verdi for sine medlemsskap, og du kan lese mer on noen av våre svært gode medlemsfordeler.

Hvis du ønsker å leie en andel/spillerett for en sesong, kan du lese mer under menyen på høyre side "Spillerett til utleie".