Banen

No-show

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 12. september 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hovedmedlemmer (eller leietakere) med fritt spill: Husk å avbestille tiden senest 2 timer før utslag om du ikke får mulighet til å møte opp

Flere trodde at interessen for golf skulle avta når hverdagen var tilbake til normalen etter "Corona-effekten", men slik har det definitivt ikke vært. Aldri før har det vært større trykk hos oss. Mye av dette skyldes også en sen åpning  og mange stengte dager grunnet regnvær. Når det har vært mulig å spille, er det få ledige starttider å oppdrive. Noe som i utgangspunktet er gledelig for Golf-sporten i sin helhet, men veldig frustrerende for alle som har lyst til å spille!!

Hovedmedlemmer med fritt spill - avbestillingfrist 2 timer før utslag
Og enda mer frustrerende blir det når man opplever at det er flere som ikke møter opp til tiden de har booket og således blokkerer for andre spillere. Når noen ikke møter opp og ikke får meldt seg av, så tar man opp plassen til ett annet medlem, eller kanskje en gjest som vil betale greenfee, og sørget for at vi kan fortsette å utvikle klubben og holde kontingenten så lav som mulig. 

Vi har i løpet av den siste tiden gjort kontroller ved utslaget på Hull 1 og ser at utfordringen har vært økende blant våre medlemmer med fritt spill. Vi er naturlig opptatt av at alle som vil, skal få benyttet fasilitetene våre og spilt golf, men har man ikke mulighet til å møte opp, så skal man senest 2 timer før utslaget avbestille timen sin.

De som booker tid, men ikke møter opp eller avbestiller timen, havner på en No-Show liste. Vi sender en påpminnelse til alle det gjelder og flere har allerede mottatt dette den siste tiden. Og vi skjønner at uforutsette grunner kan oppstå, men vi blir nødt til å sette inn nødvendige tiltak om det vedvarer. Og husk at dette er reelle No-Shows, der man faktisk fysisk ikke møter opp. Mtp utfordringene GolfBox har hatt med registreringer, så taes det ikke med i denne oversikten. 

 
Så, kos dere som aldri før på banen , men husk å meld dere av om dere ikke får spilt, så et annet medlem får benyttet plassen wink