Damer

Matchplay finaler for damene er gjennomført

Av: Anne Christine Ingebretsen  |  Publisert: 28. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gratulerer til Trine Grønn med seier, Lise Norgren med 2. plass, og Liv Bjørg Dyreng med 3. plass

Da er finalene spilt, i øs pøs regn og tidvis vind og resultatet ble:

Trine Grønn slo Lise Norgren 1&0
Liv Bjørg Dyreng slo Merete Johansen 4&3

Referat fra en av deltagerne:

Fire godt innpakkede damer stilte til start i øs pøs regnvær for å avgjøre hvem som skulle på pallen i årets matchplay for damegruppen: Lise mot Trine i finalen, og Liv mot Merete i bronsefinalen.

I finalematchen lå Lise litt foran helt fra start, men Trine hang med og tok igjen forspranget innimellom. Etter 11 hull var Lise opp +2, men så jevnet det seg ut igjen, så avgjørelsen måtte komme enten på hull 18 eller hull 19. Trine trakk det lengste strået på hull 18, og vant matchen 1&0.

I bronsefinalematchen tok Liv teten fra start, og ga den ikke fra seg. Merete kjempet godt, særlig på den andre runden, men Liv vant til slutt 4&3.

Banen var søkk våt, jernslagene ble raskt til plogfurer og bråstopp, bunkrene var fulle av vann, det var ingen trill å regne med og god brems også på greenene. Men golf er en utendørssport, og det var ingen sure miner å se - bare mer eller mindre kreative antrekk mot regn og kalde vinder.

Takk for helhjertet innsats og gode matcher, damer - vi ses til nye utfordringer i matchplay også neste år!