Damer

Oppstart 7.8. for tirsdagsdamene. Tidlig påmeldingsfrist!

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 30. juli 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen tilbake fra sol og ferie! Vi håper riktig mange av dere blir med på tirsdagsturneringene også i høst - vi kom jo så godt igang i vår, med over 30 deltakere på det meste.

Som dere vil se på nettsidene våre under headingen Damegruppens turneringer 2018, starter vi den 7. august med en uhøytidlig og morsom variant som krever sin kvinne: å spille banen med bare 3 køller og en putter i bagen! 

PÅMELDINGSFRISTEN ER TIDLIGERE ENN VANLIG: LØRDAG 4.8. kl 12.
Dette fordi det skal være en sponsorturnering tirsdag den 7.8., og damegruppen er bedt om å frigi utslagstider vi ikke trenger, så tidlig som mulig. Så meld dere på - noe dere enkelt gjør fra hjemmesiden vår der alle turneringene er lenket opp til riktig sted i golfbox.

Og når du først er inne på nettsiden vår:  hvorfor ikke bruke noen minutter til samtidig å melde deg på alle tirsdagsturnerningene du tror du vil delta på i høst? Det er ikke mange tastetrykk som skal til, når du først er der inne. Gjør du dette, vil det også være til hjelp for oss i damekomiteen som da vil få en pekepinn om hvor mange aktive damer vi blir på tirsdagene utover høsten. 

Og glem ikke at du da også kan melde deg på alt det spennende som er listet opp på nettsiden med klubbens turneringer i høst: 
- klubbmesterskapet 25.-26. august
- greenkeepers revenge, søndag 9. september
- mixed double, lørdag 22. september
- flaggturnerningen, søndag 30. september
 
Generell endring av påmeldingsfristen i høst:
Klubbledelsen har fremmet ønske om at vi innfører en tidligere påmeldingsfrist for alle de faste turnerningene, slik at vi kun blokkerer det antall flighter vi trenger ut fra faktisk påmelding. Man mener det vil åpne for at flere greenfee-spillere ser det som mulig å få spilletid på Grini GK etter arbeidstid, noe som er viktig for klubbens økonomi. Og de bør kunne se disse mulighetene så tidlig som mulig. Vi vil prøve å etterkomme dette, og framskynder derfor påmeldingsfristen i høst med ett døgn, til lørdagen før tirsdagen. Vi håper på forståelse for dette. Og følger du vår oppfording om å melde deg på allerede nå til de turneringene du mener du vil delta på i høst, så slipper du jo også å tenke på frister i det hele tatt. 
 
Vi gleder oss til å se dere alle på Grini i høst!
Hilsen Trine og hele damekomiteen