Damer

Startskuddet er gått, damer!

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 1. mai 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nettsiden for damegruppen i Grini GK er nå oppdatert med all nødvendig informasjon, og med turneringsoversikt med mulighet for påmelding til vårens tirsdagsturneringer og årets matchplay.

Tirsdag 30. april var det kickoff 2019 for damegruppen med 48 påmeldte deltakere. En herlig forsamling damer stilte med putter og merket ball på putting-greenen der Ann-Mari arrangerte en uhøytidelig puttingkonkurranse: nærmest hullet på ett forsøk fra 20 meter! Mange morsommen ballbaner å observere.  

Kayse serverte nydelig kake og kaffe. Trine informerte om status for klubben og planene for sesongen, Petter informerte om de viktigste av  de nye golfreglene - som i sum, skal bidra til raskere spill - og det er et viktig mål for oss i år! Så fulgte han opp med å fortelle om hva som er i eller kan skaffes fra proshop'en, og  Ann-Mari ledet en spenstig mannekengoppvisning der fire av våre flotte damer viste et utvalg av alt det lekre tøyet som nå er på plass i proshop.  Petter takket for god hjelp fra Randi og Gro til valg av årets kolleksjon. Petter oppfordret også alle til å inspirere herrene til å handle litt nytt og stilig golftøy fra et godt utvalg i proshopen på Grini. Kayse orienterte om utvidet åpningstid på turneringskveldene, go'saker  på takeaway-menyen og i golfcafeen og oppfordret til å ringe inn bestilling på mat som står klar til deg før eller etter turneringer. 

Så fikk vi besøk av en av Grini GKs hull-sponsorer, Grini kiropraktikk og helse. De fire fagfolkene byr på råd og behandling for muskel-skjelettplager i lokaler i Niels Leuchs vei 99. Og vi fikk demonstrert tre gode øvelser for å styrke rygg og skuldre og bedre golfsvingen. Takk til alle for innsatsen!

Gå inn på nettsiden vår. HER - der finner dere oppdatert informasjon og tilgang til påmelding til turneringer og til matchplay.

Da ses vi på banen  - enten dere spiller turneringer eller bare nyter Grinis fine golfbane! 
Hilsen oss i damekomiteen 2019