Grini Junior Team

Nye kurs for Juniorer nå i høst

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 17. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fortsatt ledige plasser igjen

Vi er i dag hele 75 juniorer som ukentlig trener i en av våre treningsgrupper! Aldri før har vi vært så mange smiley
Men vi har fortsatt noen ledige plasser igjen i de ulike gruppene. Siden vi nå starter opp igjen, har vi oppdatert prisene for høstsesongen ut de neste 7 ukene.
Se link HER for kursoversikten.

Ny breddegruppe
Grunnet stor aktivitet i sommer rundt Aktiv Ferie prosjektet, har vi også opprettet en ny breddegruppe med 2 av våre 
supre trenere, Eilert Sandborg og Jesper Pedersen, og satt av hele 12 plasser ut høsten. Og vi vil jo selvfølgelig at denne også fylles opp!
Gruppen trener onsdager 18:30 – 19:30 og fredager 17:00 (spill/banetrening). Treningen starter opp igjen allerede onsdag 24. august og varer ut uke 39.
Totalt kun kroner 900,- for 7 uker.


All påmelding og betaling skjer i Spond. Evt. tilgang til Spondgruppen ber du om her; https://spond.com/landing/group/HSBBW

PS;
Utstyr
Har du ikke utstyr som passer helt, kan du låne av oss frem til du finner noe nytt. Med riktig utstyr, vil også golfgleden økes betraktelig!
Det er mange som selger, både fysisk og på nett. Flere har gode priser, har god kompetanse og gir fin veiledning. Du kjøper selvfølgelig der du selv ønsker, men våre dyktige ansatte i Proshopen garanterer at du får den beste veiledningen og finner utstyr som passer for deg. Så kom innom for en prat!

 
Velkommen til en aktiv høstsesong laugh