Herrer - Gruppen for alle herrespillere fra 20 år og til 99 år.

Herreturneringer 2018

Av: Stein Sverre Hovden  |  Publisert: 10. oktober 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vil takke alle deltagere på herredagene for en flott sesong.

Vi har hatt fantastisk vær på fleste turneringene, også avslutningsturneringen lørdag 6. oktober 2018.

Det ble en flott dag med mye bra spill, premieutdeling etter god mat fra Kayse`s kjøkken.
I år hadde også damene avslutning sammen med oss, noe som var både hyggelig og vellykket.

Veldig mange positive kommentarer til skjermvisningen, som deltagerne fulgte med på til alle var inne.

Det ble en spennende innspurt på Order of Merit, der avgjørelsen falt på siste hull.
Til slutt vant Karl-R Strømmen to poeng foran Knut Eirik Rørnes og Eirik Günther-Ellefsen på tredje plass.

Sammenlagt for hele sesongen, som kvalifiserer for Masters finalen, vant Eirik suverent.

Vinner av Eclectic ble Geir Nesgård med 63 slag, altså 7 under banens par. Hans evne til å fordele de gode scorene på alle hullene er unik. I følge han selv er det fordi han er så ujevn, og ikke har noen favoritt hull.
Må si det å spille ujevnt gir bra resultater!!