Herrer

Onsdag er fortsatt herregolf-dag!

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 22. oktober 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Selv om utendørssesongen snart er på hell, fortsetter herregruppen med turnering på onsdager gjennom hele vinteren.

Fra og med onsdag 10. november møtes vi på Fornebu Golf for en uhøytidelig turnering. Siste turnering er satt opp onsdag 6. april. NB! Eneste unntak er onsdag 29. desember. 
 
Det viktigste formålet er å holde svingen vedlike og ha det hyggelig. Herregruppen har reservert seks Full Swing-simulatorer på Fornebu Golf onsdager fra 17:00 til 20:00.
 
Vi har fått en pris på 350,- pr simulatortime. Det betyr at med fire spillere pr simulator så blir prisen pr turnering 262,- pr person for tre timer. NB! Prisen pr person vil gå litt opp hvis vi er et antall som ikke er delelig på fire. Maks antall spillere er 24. Hvis vi eksempelvis er 23, vil vi fortsatt trenge seks simulatorer og da blir kostnaden 274,- pr person. Administrator vil holde orden hva hver spiller skal betale hver gang. 
 
Vi betaler kun for de timene som benyttes. I praksis betyr dette at administrator må sende Fornebu Golf en liste med antall og navn minimum 48 timer før turneringen. Det er derfor at påmeldingsfristen blir mandager kl. 12:00. Påmelding skjer i Golfbox. Hvis vi eksempelvis kun er 20 påmeldte, så vil vi betale for fem simulatorer og ikke seks.
 
Det er bindende påmelding. Hvis man må trekke seg etter fristens utløp (altså etter mandag kl. 12:00) eller ikke møter, må man betale med mindre det er en erstatter som ta plassen. Påmelding er etter «første mann til mølla» prinsippet. Maks antall hver gang er som tidligere nevnt 24 spillere og det er satt opp automatisk venteliste i Golfbox. NB! Hvis det blir stor pågang og mange på venteliste, påberoper administrator seg retten til å avvike fra «førstemann til mølla» slik at flere spillere skal få mulighet til å delta.
 
Påmelding til første turnering onsdag 10. november åpner torsdag 28. oktober kl. 08:00.
 
Alle herrespillere i Grini Golfklubb er hjertelig velkomne til å bli med!
 
Bent Uvaag Johansen
Administrator
905 60 483/bentuj@icloud.com