Herrer

SESONG INNSPURT FOR HERREGRUPPEN.

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 12. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det har til nå deltatt 89 spillere på sesongens herreturneringer, noe vi er meget godt fornøyd med. Vi har 4 turneringer igjen på programmet, og alle er åpnet for påmelding.

Vi har avslutning over 18 hull netto slag lørdag 1 oktober med start klokken 10.00. Startlisten blir satt opp etter rekkefølgen på Order of Merit, slik at de som ligger best plassert kommer i de siste ballene. Etter at siste ball er kommet inn blir det mat fra Kayse sitt gourmet kjøkken, samt premie utdeling for dagens turnering. Deretter følger årets høydepunkt, premieutdeling for alle de ulike konkurransene som går gjennom sesongen.

Her er status i de ulike konkurransene pr. 9/9-22.


Order of Merit:
1 Eirik G-Ellefsen 274
2 Anton Lundberg            203
3 Anders Eknes                 198
4 Fredrik Lie Larsen         196
5 Terje Burum                  179


Her blir det delt ut premier til de 5 beste, pluss gavekort til de 12 beste. Det kan se ut som Eirik har en uslåelig ledelse, men han har ti tellende i boks, mens de som kommer bak mangler noen tellende. Det er bra gavekort å kjempe om for plassene fra fem til tolv også.

Eclectic:
1 Eirik G-Ellefsen 64
2 Fredrik Lie Larsen        65
3 Anton Lundberg   67
4 Terje Burum  68
5 Kayse Gregin 71
De tre beste blir premiert, og får gavekort. Vi har bare tre tellende siste 9, så der er vel forbedrings muligheten størst for alle i den siste turneringen. Det er også noen som bare har spilt 9 hulls turneringer og har lav score, som ved å delta på avslutningen kan komme høyt opp på denne listen.

Match Play:

Avslutning med finalespill lørdag 24 september.                                                                                
Det var 48 spillere som fikk delta i år, men vi hadde flere på venteliste og vurderer å utvide til 64 neste år.

Vinnerne her spiller om seier i Match Play 2022, og taperne om tredje plass. Alle fire blir premiert, og får gavekort i tillegg.

Birdiekongen:
1 Eirik G-Ellefsen 12
2 Fredrik Lie Larsen        8
3 Anton Lundberg   7
3 Andreas Juul Bergene 7
5 Lars Buan                  6

Sist, men ikke minst deler vi ut pokal og gavekort til ÅRETS SPILLER.


Fortsatt mye å spille om og glede seg til i de tre ukene vi har igjen av turnerings sesongen. Pris på mat på banketten 1 oktober regner jeg med blir ca 200 kroner.  For å få delta på avslutningen må man ha deltatt på herre turneringer denne sesongen.


Henry, for herrekomiteen.