Klubben

2 uker med masse barn og unge på og rundt klubben

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 25. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Men det skal fortsatt være mulig til å trene og varme opp før man evt. skal spille

På mandag setter vi i gang årets Aktiv Ferie, der alle lokale barn og unge (11 - 19 år) kan komme gratis og teste ut den fantastisk idretten vår!
Har du ikke fått det med deg, eller vet om noen som burde komme innom, les mer HER.

I tillegg til Aktiv Ferie neste uke (Uke 26), skal vi også gjennomføre GolfCamp, der 28 barn i alderen 6 - 13 år kommer for å ha en hel uke med masse lek og moro hos oss!!

De neste 2 ukene, og kanskje spesielt den første uken (uke 26), kommer det til tider å være masse barn og unge på og rundt klubben. Vi er heldige (og kanskje litt dyktige wink) for å ha kommet i en posisjon der vi er med på å bygge grunnlaget for fremtiden av idrettsentusiaster (golfstjerner!!) på Eiksmarka og i Norge slik som vi nå gjør.
Vi kaller det golfglede
Og med dette følger også et ansvar å ønske de velkommen så godt som mulig, la de leke og ha det gøy i trygge omgivelser og gi de den beste veiledningen for etikette og golfspillet i seg selv. 
Dette gjøres med de ansatte som er dedikert til ulike oppgaver, og forhåpentligvis alle våre medlemmer som er på klubben på dagtid.

Det kommer altså til å være mange hos oss de neste ukene når initiativene gjennomføres;
Mandag til og med fredag i tidsrommet 09:00 - 15:00. 
I denne perioden vil det være begrenset tilgjengelighet på treningsområdet. 
Vi kommer uansett til en hver tid å holde av 6 matter på rangen, hele puttinggreenen, samt 3 slagnett oppe ved klubbhuset kun for medlemmer og spillende gjester - som et minimum.  

I tillegg til at de leker og trener på treningsområdet, er det satt av tider hver dag på banen for å få øvd på banespill. 
Her er alle også for å øve og bli bedre. Det vil alltid være med en Aktivitetsleder eller Trener ut på banen. Om noe skulle oppstå som de ikke får med seg selv, bare ta kontakt med de. 

Og har du ikke planlagt en runde golf på dagen de neste ukene, kom bare innom og se hvor fantastisk nyrekrutteringen til golfen er om dagen laugh