Klubben

God Sommer

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 2. juli 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ferietiden er over oss, men vi tar selvfølgelig ikke ferie

Vi begynner å se klare tendenser til mindre trykk for bookinger fremover og det tyder på at ferien starter for flere av oss. Fra og med neste uke kommer det helt sikkert til å være enda flere borte. Så for de som er hjemme, vil det altså være enda flere muligheter til å kunne velge de starttider man ønsker smiley
Alt av kurs, treninger og turneringer er nå satt på pause i sommer og måneden foran oss kommer til å inneholde for det meste selskapsrunder og egentrening.

Banen 
Selv om banens kvalitet er på et høyt nivå om dagen, tar vi selvfølgelig ikke ferie og fortsetter arbeidet med videreutviklingen.
Vi har fortsatt noen prosjekter som skal ferdigstilles kommende måned.

Dressing tirsdag 5. juli.
Vi skal for 2. gang i år dresse (spre sand) banen (Fairways og Tee'er, greener blir holdt utenom). Banen blir altså stengt frem til 16:00 og det kommer til å være en del sand på banen de påfølgende dagene. Det skal forhåpentligvis ikke påvirke spillet alt for mye, men alle må forvente en litt annen opplevelse når man spiller. 

Roughen har vokst seg til den høyden den kommer til å nå i løpet av sesongen, og man ser de klare konturene for banens cut-outlay;
Greener - 3,5mm
Tees, collers, approach - 10mm
Fairway - 14mm
First cut - 38mm
Second cut - 68mm
Rough - n/a


Vi kommer i løpet av sommeren til å opprettholde farten på greenene (Stimpmeter) rundt 9.

Statistikk 
Det er totalt spilt ca. 10.000 runder på de første 2 månedene vi har vært åpne. 1.300 av disse rundene er spilt av greenfeegjester, og således resterende av medlemmer. 
Dvs. at våre medlemmer står for ca. 87 % av alle rundene som har blitt spilt så langt i år, noe som er litt mer enn de siste årene.
I snitt er det 3,03 spillere pr. utslagstid, hvilket vil si at det (i snitt) alltid er mulighet for å få spilt wink 

Dette er en reduksjon fra tidligere "corona"-sesonger og vi begynner å merke at det normaliserer seg. Selv om aktiviteten på banen avtar litt, så er det fortsatt trykk for å bli medlem og ventelisten for å bli Hovedmedlem vokser for nesten hver dag som går. 

Aktiv Ferie og GolfCamp
Vi har nå vært gjennom første uke med vårt unike konsept Aktiv Ferie 2022, og for en suksess dette fortsetter å være smiley 
Over100 lokale barn/ ungdommer har besøkt oss og prøvd ut golf. Flere har nå også gjennomført alle aktivitetene og med det fullført VTG-opplæringen og fått medlemskap ut sommeren!
Vi vet også at mange av de besøkende er våre medlemmers barn og/el. barnebarn, eller venners barn og/el. barnebarn, så dette er gledelig for alle.

Til uken skal vi i tillegg gjennomføre Grini GolfCamp, der 40 deltakere skal være sammen med oss på et unikt opplegg 09:00 - 15:00 hver dag.  
Det kommer altså til å være fult av håpefulle ungdommer rundt klubben som forhåpentligvis danner grunnlaget for et langt golfliv!
Vi har delt inn treningsområdene, slik at det skal være plass til alle deltakere på GolfCampen, Aktiv Ferie og selvfølgelig medlemmer og spillende gjester, men det kommer helt sikkert til å være noen perioder i løpet av formiddagen der man må tilpasse seg litt.

Åpningstidene i Proshop og Café forblir som vanlig. Administrasjonen er tilgjengelige hele sommeren, enten fysisk eller ved mail/telefon.

PS; I juli måned står solen opp ca. 04:00 og går ned igjen ca. 22:30, så det er fullt mulig å få til en runde før morgenbadet og etter kveldsbadet wink

 
Så for de av dere som faktisk har reist på ferie
GOD SOMMER!

Og for alle dere andre som er hjemme
VELKOMMEN TIL OSS!