Klubben

Beklager på vegne av Idrettsforbundet

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 17. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mange golfere mottok mail/sms i helgen med mangelfull informasjon

I løpet av helgen mottok mange av våre medlemmer, som ikke tidligere har vært registrert i NIF (Norges Idrettsforbund) sin medlemsdatabase, både mail og sms.

Bakgrunnen for forespørselen til alle våre medlemmer som ikke var registrert hos NIF, er at Kulturdepartementet har pålagt NIF til å ha oppdaterte elektroniske medlemsregistre for alle aktive medlemmer i et idrettslag. 
Les mer HER.

Dessverre så hadde mailen og sms'en som ble sendt sent lørdag kveld mangelfull informasjon, samt fremkom som lite troverdig. I tillegg til at lenke for å gå videre ikke fungerte, ble det referert til at man måtte godkjenne sitt medlemskap i Grini Golfklubb innen kort tid, og ta kontakt oss om noe var feil. 

Det er mange som kontakter oss. Selv om forespørselen er reell og kommer fra Idrettsforbundet, har vi som klubb dessverre hatt lite med dette å gjøre og får ikke hjulpet noen enn så lenge.
Og det gjelder ikke bare oss, men flere golfklubber i landet.

Golfforbundet er i samtaler med NIF og har fått stoppet prosjektet, da det så langt er blitt gjennomført med mangler og dårlig kommunisert.

Det er bare å se bort i fra mailen/sms som enkelte har mottatt. Medlemskapet ditt videre blir på ingen måte ikke påvirket av mailen/sms'en du mottok smiley 

En evt. ny integrasjon vil bli gjort på en helt annen måte, med tilhørende annerledes informasjon til både klubb og medlemmer. 

Vi beklager på vegne av Idrettsforbundet for hva denne usikkerheten har medført.