Klubben

Ny samarbeidspartner - Østerås Blomster

Av: Camilla Bøhm  |  Publisert: 6. juli 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har gleden av å presentere vår nye samarbeidspartner, Østerås Blomster.

Blomsterbutikken ble etablert i 1968 og er en 3. generasjons familiebedrift i dag. De sørger for at våre uteområder bugner av flotte blomster i alle regnbuens farger. Blant annet ved parkeringsplassen, i blomsterbed og på verandaen kan du se de flotte blomstene som bidrar til et trivelig miljø her på Grini Golfklubb. 

Østerås Blomster setter faget i fokus, med et bredt utvalg av både planter og snittblomster. De har fokus på god service og kvalitet og håndplukker alle blomster som kommer til dem. I tillegg til å friske opp vårt uteareal lager de blomster til alle anledninger. Bryllup, sorg, bursdag, konfirmasjon, dåp og andre større arrangementer. 

Vår nye samarbeidspartner holder til i Østerås Kjøpesenter og som medlem av Interflora formidler de blomsterhilsener til fjernt og nært. De leverer blomster i Norge, Norden og hele verden!

Grini Golfklubb ønsker også å takke Ruth Solem og Grete Thorbjørnsen for den fantastiske innsatsen de har gjort med å plante, luke og ordne med de flotte blomstene levert av Østerås Blomster. 

Velkommen til Østerås Blomster!