Klubben

Pink Cup på Grini ble akkurat den festen den skulle være!

Av: Trine Grønn  |  Publisert: 16. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Rekordstor deltakelse i stekende sol, med 67 deltakere fordelt på tre klasser. Imponerende resultater i alle klasser. Og best av alt: Flotte sponsorpremier og full oppslutning om alle påfunn som kostet noe i løpet av dagen, så det totale bidraget fra Grini GK til brystkreftsaken står det virkelig respekt av i år! Gratulerer til alle - og takk til alle!

Pink Cup: Alle som blir med på Pink Cup vet at dette er en veldedighetsturnering der det handler om å gå sammen om å samle inn mest mulig til brystkreftsaken. Med rekordstor deltakelse i år og godlynt vilje til rundhåndet å betale for et stort antall lodd, auksjonsfristelser, bunkerbesøk og kald putter, samt donasjon til Pink Cup av overskuddet fra åpningsturneringen i  mai, ble gaven fra Grini GK til brystkreftsaken denne ene dagen på hele 30.000 kroner! 

Og det er fortsatt mulig å støtte saken og øke innsamlingsresultatet for Grini GK helt fram til september: Den som vil bidra med små eller store beløp kan gå inn på Grini GKs innsamlingsside på nett ved å følge denne lenken:  http://innsamling.kreftforeningen.no/pinkcup2018/5-8513
Spre gjerne denne lenken videre: det er lov å stå på for en god sak!

Ut fra endelig resultat og klubbstørrelse per 25. juni blir de 10 beste klubbene invitert til å stille lag i landsfinalen på Oslo GK 16. september. Så følg med på utviklingen på den nasjonale Pink Cup-siden:  https://innsamling.kreftforeningen.no/pinkcup2018

Turneringen: Mange spilte godt over sitt par denne dagen, så man skulle spille banen svært bra for å komme på pallen i noen av klassene!
Vinner av klasse A (18 hull):  Thorbjørn Gjerde, 43 poeng
Vinner av klasse B (18 hull):   Grete Cecilie Danielsen, 41 poeng
Vinner av klasse C (  9 hull):    Margareth Mikaelsen, 23 poeng
Endelig resultatliste for alle tre klasser: følg lenken her.

Longest drive for herrer: Tor Arild Holst-Larsen (hull 8)
Longes drive for damer: Inger Wiig (hull 3)
Closest to pin, av alle: Alvhild Aase (hull 9)

En hjertelig takk til Babs og Øyvind Fjell som nok en gang satte en ekstra spiss på Pink Cup på Grini med velfylte gavekurver til vinnerene av longest og closest, og i år også en overdådig Pink-kake ala Babs til utlodding: det ble nok kakefest hos Vera!
Og en stor takk til Lisbeth Medbøe Risnes som har gjort en fabelaktig jobb med å skaffe sponsorer til mange flotte premier, og til  Anne Christine for full kontroll med forberedelse til og gjennomføring av selve turneringen. Og takk til Gro, Grete, Brita, Ann-Marie og Sidsel Line for rigging av banen, pynting og et ustoppelig loddsalg: vi fikk inn 7000 kr bare der! 

Lodd med gevinst som ikke fant sin eier:
Rosa - P 15; Rosa - P 39, Rosa - N 53, Rosa - P 29; Blå- T 80. Se vedlegg for mer informasjon.