Klubben

Sesongavslutning og vinterforberedelser

Av: Jan-Tore Grønlund  |  Publisert: 2. november 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Golfsesongen 2018 nærmer seg slutten, og siste mulighet til å spille banen i år blir søndag 4. november.

Den siste uken har vært preget av frost, sne og mye regn, så vi har dessverre måtte holde banen stengt, og ikke fått helt den sesongavslutningen vi hadde håpet. Det blir imidlertid en siste mulighet for spill denne sesongen søndag 4. november.

Selv om årets sesong har vært litt kortere enn normalt her på Grini, kan vi se tilbake på en flott sommer med særdeles godt besøk både fra medlemmer og gjester.  Det har vært veldig hyggelig med alle positive tilbakemeldinger på bl.a. klubbhus med cafe og proshop, treningsområdet og greenene. 

Vi er allerede godt i gang med en del vinterforeberedelser på banen, og har bl.a. satt i gang med drenering og bytte av sand i de siste bunkerene. Vi trenger litt tid med litt tørrere bane for en del arbeid før snøen kommer, og vil i år dekke noen av greenene med duker allerede i høst.  Vi kommer også til å rense og grave ut vannreservoaret for sikre bedre vanntilførsel for fremtiden. 

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle våre medlemmer, sponsorer, samarbeidspartnere og gjester for i år, og ønske hjertelig velkommen tilbake til våren. En spesiell takk til alle våre frivillige som gjør en stor innsats for klubben! 

Vi fortsetter utviklingen av klubb og bane, så følg med her på nettsidene og Facebook fremover for mer informasjon.