Gavekort med Veien Til Golf-kurs og prøvemedlemskap

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 1. desember 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Til den som har alt, men ikke startet med golf enda

Julen nærmer seg og om du ikke har startet med julegavehandelen for "ikke golferen", så har vi redningen for deg her;

Gavekort som inneholder Veien Til Golf-kurs og Prøvemedlemskap for 2021 sesongen.
Totalt kroner 1.650,-.

Vi holder av de første kursene som blir satt opp til de som har fått gavekortet. Forhåpentligvis så skjer det allerede tidlig april!
Om noen av de første datoene ikke passer, så kan man selvfølgelig sette seg opp på de andre kursene fortløpende.

Gavekortene kjøpes ved å sende mail til Post@grinigolfklubb.no.
Vi kan sende faktura eller så kan det betales med Vipps.

Husk å skriv navnet på personen som skal ha gavekortet og mailadressen deres. Vi skal selvfølgelig ikke sende noe i forkant av julaften laugh, men gratulerer de med den fantastiske gaven på nyåret og fortelle litt mer om hva som skjer de nærmeste månedene.

Om det ønskes at vi skriver navnet på gavekortet og laminerer det, så gjør vi det. Det kan da bare hentes i klubbhuset på dagtid i kommende uker.

GOD JUL smiley