Medlem

Temakurs for juni er nå satt opp

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 5. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi starter igjen med temakurs for klubbens medlemmer

Det gjelder deg som vil forbedre deler av ditt spill og få hjelp til å forbedre kvaliteten på treningen. Hver økt tar for seg et tema, og det blir individuell teknisk oppfølging for hver type slag. Treningen er basert på øvelser som gir deg økt forståelse for hvordan du burde trene og hvordan du kan bruke tilgjengelig informasjon for å utvikle trening og spill. Målet med hvert enkelt kurs, er at du fremover bruker øvelsene og metodene for å bli en bedre golfer.
 
Varighet 1t30min - Kroner 400,-. 
 

6. juni kl. 12.30-14.00  - Tema sving & rörelse med Marcus Thim
Her er fokus på hur du som senior golfare kan dra nytta av de rörelser och kunskaper du redan kan och har inbyggt i ditt system. De blir en enkel individuell Screening  samt genomgång & övning på hur du som individ får till ett square ”clubface”. 

13. juni kl. 12.30-14.00  - Bli bedre på nærspill med Marcus Thim

Här har vi fokus på de parametrar som gör de enklare för dig att lyckas i ditt närspel oavsett typ av slag. Genomgång av praktiska övningar, samt teori du kan ta med dig och träna vidare på för ökad mestring. 

20. juni kl. 12.30-14.00 - Pre-shot routine og fokus med Marcus Thim

Vart är ditt fokus och dina tankar inför ett golfslag?  Vilka förberedelser, tankar & känslor bidrar till trygghet & självförtroende? Här går vi igenom teoretiska / praktiska övningar som du kan bruka för att skapa rätt vanor som bidrar till förbättrad ”performance”.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følgende torsdager er det satt opp tematrening med Marius Tandberg

15. juni kl. 10.30-12.00 - Tema Jernkøller og Balltreff med Marius Tandberg

Her blir det fokus på det grunnleggende og hva som egentlig skal til for å skape et stabilt og bra balltreff med jernkøllene.
 

22. juni kl. 10.30-12.00 - Tema Pitch og Bunker med Marius Tandberg

Hva må til for at vi skal kunne få wedgen til å skli under ballen så elegant som vi ser på tv? Vi går igjennom hva vi må gjøre med bevegelsen og hvordan vi kan bruke køllen effektivest mulig.