Seniorer

Simulatorturneringene 2021-2022

Av: Anita Mathiesen  |  Publisert: 16. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Spenning til siste dag!

Svingen må holdes vedlike selv om man ikke kan spille golf ute. I vintersesong 21-22 ble det som tidligere år gjennomført en rekke turneringer for Seniorgruppen på Toppgolf. Fra slutten av oktober og ut april ble det spilt hver torsdag. Ansvar for gjennomføringen av turneringen ble fordelt mellom Seniorkomitéens medlemmer og Stein Sollid. Stor takk til Stein og andre for engasjert innsats! Mellom 10 og 27 spillere deltok hver gang. Herrene var i klart flertall og mange spilte nesten alle 25 rundene. Damene synes å være mer skeptiske til å spille simulatorgolf. Vi var noen få damer som stilte til start, men var minst like ivrige som herrene.
Ukens bane ble spilt med stor entusiasme og resultatene strømmet inn. Det ble hard konkurranse helt til den siste runden da endelig plassering i ble avgjort. Sluttresultatet for Vintergolfen er basert på de 8 beste rundene i Order of merit og premieringen ble fortatt etter siste runde på Toppgolf
Om ikke altfor lenge kan vi samles igjen og ta fatt på nye turneringer, først ute og til høsten en ny Vintergolf. Innegolf er morsomt, utfordrende og ikke minst meget sosialt så bli med når den tid kommer!