Seniorer

Utesesongen 2022

Av: Anita Mathiesen  |  Publisert: 13. desember 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En litt sen oppsummering av utesesongen 2022 som ble gjennomført under strålende forhold på vår nydelige bane.

Denne sesongen åpnet banen for turneringer først i slutten av mai men da var til gjengjeld banen i fantastisk god stand og forble slik hele sesongen, helt til slutten av oktober. Seniorenes turneringsprogram sesongen 2022 ble gjennomført tradisjonsenlig med både individuelt spill og spill på  lag i juni og august-september. Lagspill er populært blant seniorene men  mange deltok også i handicap-tellende turneringer. Antall deltagere varierte mellom 30 og 50 ivrige golfspillere.  Det er en tydelig kjønnsmessig forskjell og spesielt seniordamene synes å foretrekke lagspill fremfor individuell konkurranse.  Andre foretrekker å spille par-turneringer heller enn Texas Scramble og denne sesongen gjennomførte vi 2 Greensome -turneringer.

I alt spilte vi 11 handicap-tellende runder på torsdager og  inn emellom  deltok en del av oss i den første mixed match play konkurransen  for seniorer.  Sesongens siste turnering ble avholdt den 6. oktober og etterpå ble de beste i  Orders of Merit premiert. I herreklassen tok Reidar Norman hjem førstepremien, fulgt av Halvard Lesteberg på andre plass og Per Brandtzæg på tredje.
I dame-klassen endte Inger-Anne Krantz Hansen på første plass. Nummer to ble Janne Baumann og Siri Stiegler Pettersen sluttet som nummer tre,  Vi gratulerer medaljevinnerne og takker alle deltakere for flott innsats gjennom sesongen!

I juli ble det arrangert Sommergolf for seniorene med venner og bekjente. Mange tilbrakte sommeren hjemme og ville delta i uhøytidlige turneringer.  Stor takk til John Trøstheim som ledet sommergolfen med stødig hånd. John har dessverre sluttet å spille golf og har derfor også trukket seg fra komitéen. Han har blitt behørlig avtakket men vi gleder oss til å møte John av og til på Grini, om ikke før så til sommeren 2023.

I skrivende stund er vi allerede godt i gang med å spille simulatorgolf på Toppgolf hver torsdag ettermiddag.  Turneringene er lagt inn under Turneringer og påmelding skjer som vanlig i Golfbox. Har du spørsmål kan du kontakte en av oss i Seniorkomitéen.

Vi ønsker alle seniorer en fin vinter og vår og ønsker alle en fredelig adventstid og jul!