Turneringer

Publisert: 1. oktober 2018  av Stein Sverre Hovden  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Årets turneringer avholdt.

Hei.
Da var årets siste åpne klubbturnering ferdigspilt. Som tradisjonen i klubben har vært ble det avholdt en flaggturnering som siste turnering. Vi er meget fornøyd med at hele 55 spillere deltok på denne turneringen.

I år var værgudene med oss slik at vi kunne spille i strålende sol, selv om det var litt kjølig i starten. Det ble rapportert om god stemning i alle flighter, selv om ballen ikke alltid gikk ditt man ønsket.

Det ble også my bra spill og det var to spillere som hadde slag igjen etter 18 hull som kunne fortsette på hull 19. I dameklassen kunne Sidsel Line fortsette og avsluttet 9 m fra hullet, mens Trym Nordhus i herreklassen satte sitt siste slag i hullet å kunne plassere flagget sitt på tee hull 20.

Kan også nevne at Hanne Svagård og Grete Danielsen kunne plassere sine flagg på tee hull 19.
Vi hadde også to ekstra konkurranser under turneringen.

På hull 6 hadde vi «Det perfekte utslag» som besto i å komme nærmet et fastsatt punkt ca. 110 m fra sentergreen. Dessverre ble denne konkurransen avgjort tidlig da Inge Trandum i første flight la utslaget sitt 0,89 m fra markøren.

På hull 9 hadde vi en Nærmest pinnen konkurranse, det var felles klasse for Damer og Herrer. Vinneren her ble Kari M. Bjerke med et utslag som stoppet 1,43 m fra hullet.

De ti beste i hver klasse fikk premier. Flott at det var mange som tok seg tid til å sitte igjen og delta under premieutdelingen.
Vi gratulerer alle premievinneren og takker alle spillerne for en fin avslutningsturnering.

For komplett resultatliste:
Sidsel Line og Trym er derfor kvalifisert til Grini Masters den 13. oktober 2018. Sidsel Line var kvalifisert fra tidligere turnering.

Turneringsledelsen
Henry og Stein