Turneringer

Senior KM i strålende sommervær

Av: Bent Uvaag Johansen  |  Publisert: 8. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Hele femti spillere stilte til start i klubbmesterskapet (KM) for seniorer på Grini i helgen. Det er første gang Grini har arrangert et eget KM for spillere over 50 år og dette ble tatt godt i mot.

Værgudende var absolutt med og turneringen ble spilt under strålende sommervær. Banen fremstod som vanlig helt perfekt med raske "greener" og flotte "fairways". Klubbmester senior for damer ble Trine Grønn med 182 slag. Herreklassen ble vunnet av Inge Trandum med 172 slag.

Ti damer og førti menn stilte til start på lørdag formiddag. Gro Hustoft og Tor Nygaard ledet etter første dag med  henholdsvis 93 og 84 slag. Det var "cut" lik at de 2/3 dels beste fikk spille også på søndag. Trine  var best på søndag med 87 slag. Blant herrene var det jevnere og Ove Falk-Larssen hadde beste resultat med 82 slag . Inge vant på sin utrolige jevnhet etter to runder på 86 slag.

Resultater:

Damer senior:

1. Trine Grønn (182 slag)
2. Gro Hustoft (188 slag)
3. Kathrine Bjelke Nielsen (201 slag)
4. Anne Christine Ingebretsen (207 slag)
5. Inger Wiig (230 slag)

Herrer senior:
1. Inge Trandum (172 slag)
2. Tor Arild Holst-Larsen (173 slag) (bedre siste 9)
3. Fridtjof Frederiksen (173 slag)
4. Terje Krogh (174 slag)
5. Kjetil Ramsøy (176) (bedre siste 18)

Lengste utslag damer:  Anna Rognerud Dragset (hull 7)
Lengste utslag herrer: Ole Petter Remman (hull 4)
Næmest pinnen damer: Gro Hustoft (hull 18) (4,86 m fra pinnen)
Nærmest pinnen herrer: Erik Sandvei (hull 11) (4,29 m fra pinnen)

Takk til Trine Grønn, Babs Fjell og Anita Mathiesen som alle halp til under turneringen.