Turneringer

SOMMERTURNERINGEN FOR DAMER OG HERRER 26 JUNI.

Av: Stein S. Hovden  |  Publisert: 11. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

NY OG VIKTIG INFO TIL DELTAKERNE.

På grunn av de gjeldene regler for arrangementer, er det ifølge forbundet ikke lov til å ha shot gun start inntil videre, kun løpende start. Det vil også være på kant med smitteverns reglene hvis vi arrangerer grillfest for 40-60 personer på terrassen. Vi vil derfor gjennomføre turneringen med løpende start og uten felles bespisning.

De som allerede har betalt kr 200.-, vil få tilbake kr 100.- gruppenes kasserer. Startavgift for alle blir derfor kr. 100.- for turneringen.

Siden dette var ment som en festdag for begge grupper, opprettholder vi planen om å ha to damer og to herrer i ballene der det er mulig. Det er selvsagt ingenting i veien for å ta seg litt mat og drikke på terrassen etter turneringen, i privat regi, som vil være innenfor regelverket.


Turneringen er over 18 hull, og turneringsformen er netto slag. For herrenes del vil den telle i Order of Merit. Det er satt maks hcp krav på 25 for herrene, og 36 for damene i denne turneringen. Vi håper selvsagt at mange av de som ikke har reist på ferie, vil delta selv om det ikke blir det planlagte opplegget.

Dame og herrekomiteene fokuserer nå på Golf og Vin turneringen i oktober som en mulighet for sosialt samvær. Der inviterer herrene damegruppa med på en litt uvanlig turnering hvor påmeldings avgiften er en flaske vin, og premiene vil være vinflasker. Opplegget skal være at vi putter 9 hull først, og spiller 9 hull på banen etterpå, slik at det blir 18 hull på scorekortet. I forbindelse med premieutdelingen er det planlagt en vinquiz hvor flightene stiller mot hverandre. Dette blir nødvendigvis innendørs, slik at vi er avhengig av at den greenen som nå dominerer fellesrommet blir fjernet. Slik det er nå, er det knapt nok plass til en premieutdeling på en kjølig dag, og rommet er vel hverken praktisk eller hyggelig slik det fremstår nå. Turneringskontoret går sakte mot ferdigstillelse, så det er vel håp om at det blir ferdig til høstsesongen. Altså, et par hjertesukk fra gruppene.

Velkommen til turneringen lørdag 26 juni! Vi skal sammen klare å gjøre dette til en fin golfdag, selv om vi må snu om på opplegget.

Henry, for dame og herrekomiteene