Turneringer

Vårspretten –søndag 10 mai

Av: Erik Holmen  |  Publisert: 6. mai 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Viktig informasjon til spillerne

Det er hyggelig å se at så mange har vist sin interesse for årets første turnering. Det er i skrivende stund 84 påmeldte, hvorav de siste 12 står på venteliste.
 
Det har vært tilbakemelding på at noen er kommet i feil klasse da det var vanskelig å se hvilke klasser som skulle gå 18 hull og hvilke som skulle gå 9. Dette gjelder spesielt  valget mellom B og C klassen. For å presisere så går A og B-klassene 18 hull (Nettoslag) og C og D-klassene 9 hull (Stableford).
 
Den enkelte bes derfor gå inn i Golfbox og kontrollere om de er kommet i riktig klasse. Dersom en ønsker å endre klasse må den enkelte gå inn å gjøre dette selv ved å gå inn på turneringen (Vårspretten) – påmelding/meld på her – rediger. Da får du to alternativer og kan endre klasse. Ta kontakt med undertegnede dersom dere ikke får det til - se også bildet under for visuell forklaring wink
 
Siden vi har mange på ventelisten er det også viktig at dersom du ikke kan spille, sletter du påmeldingen (gjøres også i Golfbox) slik at andre kan få plassen din.
 
Startlisten vil bli offentliggjort torsdag kveld, så det er ønskelig at eventuelle endringer blir gjort før kl. 16:00 torsdag 8 mai.
 
Mvh
Turneringskomitéen