Turneringer

Generell informasjon

Det blir i løpet av golfsesongen arrangert flere turneringer på Grini GK. Målet er å kunne tilby et antall turneringer som kan passe for alle medlemmene våre, og som kan bidra til at vi blir bedre kjent med hverandre.

Vi kan blant annet by på:
  • Turneringskomitéens åpningsturnering i begynnelsen av mai måned
  • Parturneringer
  • Pink cup (turnering der alle inntekter går uavkortet til kreftsaken)
  • Klubbmesterskap
  • Flaggturnering
  • Greenkeepers Revenge (årets desidert morsomste turnering!)
  • Grini Masters som avslutter turneringsprogrammet, og er en turnering for de medlemmene som har vunnet en klasse i en  av de øvrige klubbturneringer, Order of Merit eller MatchPlay i løpet av sesongen 2019. For å se hvem som er kvalifisert så langt, kan du klikke her:
    Grini Masters 2019
Klikk på  Turneringer 2019 for mer informasjon, og for å melde deg på turneringene. Turneringene åpnes for påmelding ca. 3 uker før turneringsdagen.

I tillegg til disse turneringer arrangeres det turneringer i regi av damegruppen, herregruppen og seniorgruppen. Informasjon om dette finner du på de respektive gruppenes sider:

Damegruppen
Herregruppen
Seniorgruppen

Vi ønsker alle en strålende golfsesong 2019!