Aktiv Ferie 2022 - for og av ungdom

Gratis GolfCamp 4. - 8. juli

Grini GolfCamp er et tilbud om en aktiv ferieuke for barn og ungdom (11 - 19 år).

GolfCampen varer i 5 dager og er helt gratis! Av kapasitetshensyn må deltakerantallet begrenses til maks 40 deltakere. Det er ingen krav til golfferdigheter, eget utstyr eller medlemsskap i klubb så her kan ALLE være med.

Alle deltagere vil bli godt kjent med hverandre, men vi vil tilpasse opplegget etter nivå og erfaring slik at alle får gode opplevelser og mestring hele uken. Det blir trening på alle typer slag, lek, konkurranser, flere runder på banen og skikkelig god stemning!

Nybegynnere får etter GolfCampen bevis på gjennomført Veien til Golf kurs og et medlemskap i Grini Golfklubb. Beviset og medlemskapet gir fritt spill hos oss og mulighet for greenfee spill på andre golfbaner. De som ikke har eget utstyr, får låne det de trenger.

Trener Jørn Johnsen er ansvarlig for opplegget på GolfCampen. Han har 25 års erfaring som golftrener, og er Sportssjef for golf på WANG Toppidrett og WANG Ung. I tillegg til Jørn har vi erfarne juniorer og Trener 1 ressurser som ansvarlige trenere for hver enkelt gruppe. GolfCampen gjennomføres av klubben og juniorkomiteen.

Når
Mandag 4. juli til fredag 8. juli (uke 27)

Hvor

Grini Golfklubb.
1359 Eiksmarka (google maps).

0,- laugh
Lunsj og frukt serveres hver dag.
NB; Bindende påmelding.

Påmelding (campen er nå fullbooket)
1. Bli med i gruppen Aktiv Ferie - Gruppelenke https://group.spond.com/AFFLT
2. Last ned app'en SPOND og bli bruker (om du ikke har det fra før av)

3. Når du har blitt medlem av gruppen - gå til arrangementet 4. juli "Påmelding til Grini Golf Camp 4 . - 8. juli" og meld deg på yes

Jenter oppfordres til å bli med!

Lurer du på noe angående Grini GolfCamp eller trenger hjelp til påmelding ta kontakt med administrasjonen på post@grinigolfklubb.no.

smiley VELKOMMEN smiley