Grini Junior Team

Grini Golf for alle!

På Grini Golfklubb har vi et aktivt og godt miljø for yngre golfere. Golfklubben er opptatt av å bidra til gode oppvekstvilkår for barn og unge. Derfor er det stort fokus på at alle skal oppleve utvikling, mestring og moro i et trygt, inkluderende og støttende miljø. Vi er en breddeklubb som oppfordrer juniorene til allsidighet i lek og trening. Vi tilrettelegger og tilbyr aktiviteter og golftreninger gjennom hele året for for alle.

Juniortrening

Vi har et bredt tilbud av ulike treninger for grupper tilpasset nivå, interesse. Gruppene er som oftest inndelt i alder slik at barna får en god og trygg sosial arena. Vi har også noen grupper og treninger som er inndelt etter ferdighetsnivå. Vi har et treningstilbud for alle, enten de aldri har prøvd golf før, spilt litt, eller allerede har spilt mye og har etablert handicap.

Lek, spill og golfmoro

Grini Golfklubb er en fantastisk arena for barn og unge. Gjennom golfspill lærer junioren å ta ansvar for seg selv og andre. Spillets regler og etikette passer alle. Golfsporten er en folkeidrett som gir barn og unge verdier og holdninger som er viktig ellers i livet. De fire grunnverdiene i golfen er glede, fellesskap, helse og ærlighet. Golfen og idretten har noen få klare regler som alle verdsetter og følger. Disse reglene lærer barn og unge veldig fort. Golf handler om lek, spill, moro sammen med andre i trygge omgivelser. Alle er velkomne til Grini Golfklubb for å delta i lek, spill og golfmoro