Grini Junior Team

Kjære juniorer!

Grini golfklubb har et supert tilbud for barn og ungdom som vil trene og spille golf.

På Grini Junior Team sine sider kaller vi barn og unge for juniorer.

Klubben har tilrettelagt for et bredt juniortilbud. Alle som vil lære å spille golf får utvikle seg i et trygt og sunt miljø på et vårt fine golfanlegg. Vi har golfbinge for de minste. Vi samarbeider med andre klubber, lag og foreninger og skoler i nærområdet. Vi samarbeider også med Skolefritidsordningen på Eiksmarka Skole.

Nesten hver eneste fredag har vi vår egen turnering for barn og unge som vi har kalt Grini Mini Cup.
De som har lyst, deltar i regionale turneringer på forskjellige baner på Østlandet.
De som er kvalifisert, spiller nasjonale turneringer. Noen av juniorene er «sykt gode» og veldig hyggelige.

Vi er stolte av våre mange juniorer fordi de bidrar positivt på og utenfor banen.

Grini Golfklubb har tilbud for barn (0-12 år).
Tilbudet for barn er uten forskjellsbehandling og uten hensyn til barnet og dets foreldres kjønn, etniske bakgrunn, livssyn, seksuelle orientering, vekt/fysiske utvikling og funksjonshemning.

Vi følger idrettens barnerettigheter og bestemmelser fordi vi synes de er riktige og viktige!

Grini Junior Team KALENDER 2020
Fredag 12. Grini Mini Cup