Trening - Proshop, trening, frontdesk

Trening

Grini Golfklubb tilbyr tilpasset golfinstruksjon for spillere på alle nivåer, og legger til rette for et godt mestrings- og utviklingsmiljø for alle medlemmer, samarbeidspartnere og sponsorer.

Vi legger til rette for en bred og aktiv juniorgruppe med tilknytning til lokalmiljøet. Informasjon for juniortrening ligger under fanen "Klubben" og "Grini Junior Team"

Påmelding til kurs og gruppetrening finner du i menyen til høyre.
Bestilling av protime gjør du på din egen Golfbox side under "Leksjon"

MEDLEMSTRENING (6 uker á 1 time)
Passer for deg som ønsker å trene på faste tider i en mindre gruppe med fokus på øvelser for god trening (kun for medlemmer). Treningen består av 6x50min økter før sommeren med økter som er lagt opp til å dekke alle deler av spillet og er tilpasset nivået på gruppen med to hovedmål:
1. Motivere til mer egentrening
2. Skape et grunnlag for å spille bedre på banen

TEMATRENING (2 timer)
Tematreninger er økter på 2t som settes opp på varierte tidspunkter gjennom sesongen. Dette passer deg som ønsker øvelser og tilbakemelding på en spesifikk del av spillet som putting, nærspill eller sving. Denne treningen er åpen for alle, så medlemmer kan derfor ta med seg venner eller familie. Det er også mulig å sette opp et eget kurs for venner, familie eller kollegaer.

INTENSIVTRENING MED BANESPILL (6 timer)
Intensivtrening er satt opp med 3 timers fokus på spillets hovedelementer som svingteknikk, chip, pitch, bunker og putting. Det er satt opp 2 tider (3 person i hver ball) etter endt trening og man går 9 hull på banen og avslutter dagen med en oppsummering inne.